ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)
1 συσκευασία τυρί καμαμπέρ (250 γρ.)
1 κ.σ. βούτυρο αγελάδος
1 μεγάλο μήλο, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
2 κ.σ. καστανή ζάχαρη
4 ή περισσότερες φέτες ψωμί, φρυγανισμένο
EKTEΛΕΣΗ
Παράλληλα, σε κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά, λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μήλο και τη ζάχαρη. Αφήνουμε τα μήλα να καραμελώσουν και να δημιουργηθεί ένα σιρόπι, ανακατεύοντας, για περίπου 5 λεπτά.
Bγάζουμε το τυρί από τον φούρνο και ρίχνουμε στο κέντρο τη σάλτσα του μήλου. Το σερβίρουμε ζεστό και βουτάμε το φρυγανισμένο ψωμί στο λιωμένο τυρί.
*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015.



