Η Λεά Σεϋντού στη πρεμιέρα του «SPECTRE» στο Μεξικό με κοσμήματα Chopard

Η Μόνικα Μπελούτσι φορούσε βελούδινη μακριά τουαλέτα σε σκούρο χρώμα. Το ακριβό ύφασμα κολλούσε σαν γάντι στο σώμα της διάσημης Ιταλίδας ηθοποιού αναδεικνύοντας με μοναδικό τρόπο τις πληθωρικές καμπύλες της. Όταν η πιο αισθησιακή γυναίκα της εποχής μας έκανε την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του Royal Albert Hall, τα flash άστραψαν εκτυφλωτικά. Εκείνη χαμογελούσε στον φακό και έπαιζε με τα καστανά μαλλιά της τα οποία είχε φροντίσει να «καλύπτουν» μόνο την μία πλευρά του λαιμού της. Τα μακριά σκουλαρίκια με τα μπριγιάν και λευκά διαμάντια χάριζαν λάμψη στο πρόσωπό της. Τα δάχτυλά της κοσμούσαν ογκώδη δαχτυλίδια με σπάνια ζαφείρια, σμαράγδια και μπριγιάν. Τα υπέροχα κοσμήματα του διεθνούς φήμης Ελβετικού οίκου Chopard δημιουργούσαν εντυπωσιακή αντίθεση με το σκουρόχρωμο βελούδινο φόρεμα το οποίο έφερε την υπογραφή του οίκου Ralph and Russo. Αυτή τη φορά η ωραία Μόνικα δεν επέλεξε outfit των αγαπημένων φίλων της Dolce & Gabbana. Το φόρεμα κέρδισε κολακευτικά σχόλια και η Μπελούτσι παρά τα 51 της χρόνια κατόρθωσε να κλέψει την παράσταση από την 30χρονη όμορφη συμπρωταγωνίστριά της στο «SPECTRE» Λεά Σεϋντού. «Μμμ! Η Μόνικα θα μπορούσε να είναι η μαμά της Λεά» σχολίαζαν φανατικοί λάτρεις των ταινιών James Bond. Για να συμπληρώσουν αμέσως μετά «Το sex appeal της Μπελούτσι είναι ασυναγώνιστο. Οι νεαρές ηθοποιοί «υποκλίνονται» μπροστά στην εκθαμβωτική της παρουσία».

Η… ολόχρυση Λεά!

Η Μόνικα Μπελούτσι για το «SPECTRE» στο Μεξικό

Η Λεά Σεϋντού καλοαναθρεμμένη γόνος εύπορης Γαλλικής οικογενείας, μορφωμένη, με καλές γνώσεις γύρω από την Ελληνική ιστορία πολυσυζητημένη συμπρωταγωνίστρια της δικής μας Αντέλ Εξαρχόπουλος… κουνούσε μάλλον αδιάφορα το ξανθό κεφάλι της. Τα σκουλαρίκια με τα κίτρινα διαμάντια της Chopard πάνω από το ολόχρυσο sur mesure φόρεμα του οίκου Prada έστελναν ατελείωτη λάμψη σε ένα από τους πλέον εμβληματικούς χώρους του Λονδίνου. Ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν έδειχνε να «ξεχωρίζει» κάποια από τις δύο στάρς οι οποίες εμφανίστηκαν στο πλευρό του. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «SPECTRE» (η πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες είναι στις 12 Νοεμβρίου) μοίραζε απλόχερα αγκαλιές και φιλιά στην Ιταλίδα ντίβα Μόνικα και την «πικάντικη» Γαλλίδα Λεά. Ο ίδιος «συναγωνιζόταν» σε κομψότητα τις δύο κυρίες οι οποίες έπαιξαν μαζί του στην πιο ακριβοπληρωμένη ταινία James Bond. Ένα κομψότατο σμόκιν του Tom Ford.

Η Μόνικα στην Πάρο και την Μύκονο και η φίλη Δωροθέα

Η Μόνικα είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία Bond girl. Οι παραγωγοί και σκηνοθέτες της ταινίας δεν είχαν τολμήσει ποτέ στο παρελθόν να χρησιμοποιήσουν μία ώριμη γυναίκα για να υποδυθεί το ρόλο της μοιραίας και sexy στο πλευρό του super πράκτορα. Ο Σάμ Μέντες «έχρισε» όμως την 51χρονη Μπελούτσι Bond girl. Εκείνη αρνείται επίμονα τον τίτλο του κοριτσιού. Φωτογραφίζεται όμως με μαύρα δαντελένια εσώρουχα για διεθνές περιοδικό. Η Μόνικα λατρεύει την Σικελία και Σαρδηνία. Τα καλοκαίρια της αμέσως μετά τα hot spots της Νότιας Ιταλίας (μην ξεχνάμε ότι στο Κάπρι έχει κάνει αρκετές φωτογραφήσεις με τις συλλογές ρούχων Dolce & Gabbana) φθάνει στην χώρα μας. Πρώτη της επιλογή η Πάρος. Η Ιταλίδα ηθοποιός περνάει τουλάχιστον ένα 20ήμερο στο γραφικό νησί του Αιγαίου. Είναι φιλική προσιτή. Περπατάει μαζί με τις δύο κόρες της στα δρομάκια, τρώει σε ταβερνάκια, κάνει shopping, μιλάει με τους απλούς κατοίκους φωτογραφίζεται μαζί τους.

Αμέσως μετά την Πάρο συνηθίζει να επισκέπτεται την κοσμοπολίτικη Μύκονο. Η Μόνικα Μπελούτσι έχει σχεδόν πάντα κοντά της την παλιά της φίλη Δωροθέα Μερκούρη. Μια εντυπωσιακή Ελληνίδα μοντέλο και ηθοποιό η οποία έχει δουλέψει με επιτυχία στην γειτονική Ιταλία.

Τα κοσμήματα Chopard που φόρεσαν η Μόνικα και η Λεά

Η Καρόλ, ο Ρότζερ οι βόλτες στο Λιστόν και το Αχίλλειον

Το κατάλευκο yacht είχε «αράξει» στα γαλαζοπράσινα νερά της Κέρκυρας. Το πανέμορφο κορίτσι χαμογελούσε στο deck φορώντας μικροσκοπικό μπικίνι. Η Καρόλ Μπουκέ Γαλλικής καταγωγής υπήρξε ένα από τα ωραιότερα και πλέον elegant James Bond girls. Ψηλή με καστανά μακριά μαλλιά και τεράστια γαλαζοπράσινα μάτια «προσγειώθηκε» στο Νησί των Φαιάκων και την…αγκαλιά του πράκτορα 007. Ο Βρετανός Ρότζερ Μούρ ερμήνευσε τότε τον ρόλο του γοητευτικού υπερπράκτορα ο οποίος κυνηγούσε τους κακούς στο πανέμορφο νησί του Ιονίου. Η Καρόλ σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας »For Your Eyes Only» (1981) απολάμβανε την παραμονή της στο νησί. Κυκλοφορούσε με καυτά σορτς στα διαλείμματα των γυρισμάτων. Στην Παλαιοκαστρίτσα, τις Μπενίτσες την Γλυφάδα ακόμα και στο κέντρο της Κέρκυρας. Οι φωτογράφοι της εποχής είχαν «συλλάβει» την Μπουκέ να τρώει παγωτό στο περίφημο «Λιστόν». Τα βράδια δοκίμαζε τοπικές σπεσιαλιτέ σε γραφικά ταβερνάκια. Η ηθοποιός είχε γοητευτεί από το Αχίλλειον και την ιστορία του. Μην ξεχνάμε ότι κάποιες από τις πλέον εντυπωσιακές σκηνές της ταινίας είχαν γυριστεί εκεί. Η Καρόλ Μπουκέ αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας έγινε το πρόσωπο της Chanel για το άρωμα «COCO»

2η Αποστολή του Προγράμματος WECARE για παροχή ιατρικής βοήθειας σε παιδιά προσφύγων

Στο πλαίσιο της 2ης αποστολής του προγράμματος«Wecare», που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Πρέσβεως Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, ομάδα γιατρών και νοσηλευτριών πήγε στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, όπου παρείχε ιατρική φροντίδα στα 45 προσφυγόπουλα ηλικίας από 1-16 χρονών που φιλοξενούνται εκεί.

Η γενική κατάσταση της υγείας των παιδιών ήταν καλή, 44 παιδιά εμβολιάστηκαν κατά της ηπατίτιδας, της ιλαράς, της ερυθράς και της παρωτίτιδας καισε 5 παιδιά που παρουσίαζαν συμπτώματα ήπιας αφυδάτωσης χορηγήθηκε η ενδεδειγμένη αγωγή. Τέλος σε όλα τα παιδιά προσφέρθηκαν τρόφιμα και ένα αρκουδάκι από το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ήταν παρούσα, για να εκφράσει τη συμπαράστασή της στις οικογένειες των προσφύγων, να μοιράσει δώρα στα παιδιά και να ευχαριστήσει τους εθελοντές, γιατρούς και νοσηλευτές, που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στα παιδιά.

Στη 2η αποστολή του «Wecare» συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κύριος Γιώργος Πατούλης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» κύριος Εμμανουήλ Παπασάββας, γιατροί από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, γιατροί και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», οι οποίοι εθελοντικά συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, καθώς και εθελόντριες από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Ανάμεσα στα είδη που μοιράστηκαν στα παιδιά ήταν και προϊόντα που προσφέρθηκαν ευγενικά για να στηρίξουν το Πρόγραμμα από τις εταιρείες: ΝESTLE ΕΛΛΑΣ A.E., GENERAL MILLS ΕΛΛΑΣ Α.Ε., Ε. Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., ΒAG&BAG A.E., IMPERIAL QUALITY BRANDS Α.Ε., ΦΡΗΣΛΑΝΤΚΑΜΠΙΝΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., CHIPITA A.E., Γ.Α. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε. Επίσης προϊόντα απέστειλε η Πρόεδρος της Τράπεζας Τροφίμων, κυρία Νανά Βασιλοπούλου, ενώ η εταιρεία NEOPLAN-MAN PAPADAKIS BROSS S.A. διέθεσε λεωφορείο για τη μεταφορά των μελών της αποστολής.

Η Χριστίνα και ο Γιώργος κάνουν βόλτα στην Γλυφάδα

Τα Σαββατιάτικα μεσημέρια στην Γλυφάδα είναι γεμάτα ενδιαφέρον. Τα ωραιότερα κορίτσια και αγόρια της πόλης κατηφορίζουν Νότια και στο πλέον αγαπημένο και θορυβώδες προάστιο της πόλης. Τα cafe και εστιατόρια είναι γεμάτα από κόσμο. Όλοι είναι εκεί. Επιχειρηματίες, ηθοποιοί, μοντέλα αθλητές. Η Χριστίνα Αλούπη μοντέλο-παρουσιάστρια και μελλοντική ηθοποιός βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στο Λος Άντζελες. Σε ένα από τα ταξίδια της στην Αθήνα κατηφόρισε στην Γλυφάδα μαζί με τον καλό της φίλο Γιώργο Ντάβλα. Οι δύο φίλοι επέλεξαν για φαγητό το trendy spot «FIFTY SEVEN». Φαγητό και αμέσως μετά ένας απολαυστικός καφές κάτω από τον φθινοπωρινό ήλιο.

Ο επιχειρηματίας και η βοήθεια σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Από αριστερά, Μιχαέλλα Αγάπη Καραβατάκη, Γιώργος Καραβατάκης, Άσπα Γραμμού

Κοινωνική αλληλεγγύη αγάπη, βοήθεια προσφορά σε αυτούς που την χρειάζονται. Ο νεαρός επιχειρηματίας Γιώργος Καραβατάκης, Πρόεδρος της εταιρείας Easy Starter (easystarter.com μιας μοναδικής πλατφόρμας επιχειρηματικότητας) συνηθίζει να χαρίζει ηθική και υλική στήριξη στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ο κ. Καραβατάκης μαζί με την αδελφή του Μιχαέλλα-Αγάπη και στελέχη της εταιρείας επισκέφθηκαν το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με. Α. η «ΚΥΨΕΛΗ». Η Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Άσπα Γραμμού αφού ευχαρίστησε τον κ. Καραβατάκη για την έμπρακτη οικονομική στήριξη του δώρισε μια εικόνα της Παναγίας της Θαλασσινής και ένα χειροποίητο ημερολόγιο κατασκευασμένο από παιδιά του Κέντρου. Το όνομα του κ. Καραβατάκη και της εταιρείας του έχουν πλέον θέση σε μια από τις πλακέτες οι οποίες βρίσκονται στην αίθουσα με τους σημαντικούς δωρητές του Ιδρύματος.

Η Μιμή Ντενίση και τα διαμάντια…

Η παράσταση «ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ» έχει ως γνωστό γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία. Συνεχίζεται λοιπόν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την πρωταγωνίστρια Μιμή Ντενίση μέσα στο καμαρίνι της. Λίγα λεπτά πριν η δημοφιλής ηθοποιός εμφανιστεί στην σκηνή ο γνωστός κοσμηματοπώλης Δημήτρης Ιορδάνης «περνάει» στο λαιμό της ένα εκθαμβωτικό κολιέ. Ένα κολιέ γεμάτο λευκά διαμάντια. Το γνωστό κοσμηματοπωλείο έχει «προσφέρει» τα σετ κοσμημάτων του όχι μόνο στην πρωταγωνίστρια αλλά και στις άλλες κυρίες οι οποίες λάμβαναν μέρος στην παράσταση.

Ροζ δαντέλες βυσσινί της Βουργουνδίας και… Γυναικεία Μυστικά!

Το γνωστό μοντέλο Βάσω Κολυδά κρατούσε στα χέρια της ένα κομπινεζόν με σατέν και φούξια δαντέλες. Έπειτα έλαβε μέρος μαζί με άλλες όμορφες νεαρές συναδέλφους της σε ένα «παιχνίδι» μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Οι funs των Women’s Secret που έρχονται από την Ισπανία συγκεντρώθηκαν στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου River West. Οι Women’s Secret ambassadors καθοδήγησαν τον κόσμο στο διασκεδαστικό αυτό παιχνίδι κερδίζοντας δώρα και προσφορές μέσα από την εντυπωσιακή συλλογή εσωρούχων και αξεσουάρ. Ρομαντικά sexy looks αισθησιασμός και θηλυκότητα για τις κυρίες και δεσποινίδες που κρατούν καλά… κρυμμένα μυστικά!