• Αναζήτηση
  • Μιλφέιγ με γιαούρτι και ανανά

    YΛΙΚΑ (για 8 ποτήρια)

    500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι ή γιαούρτι με γεύση ανανά

    80 γρ. ζάχαρη άχνη

    100 ml κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά, χτυπημένα σε σαντιγί

    20-25 φύλλα μέντας, τσαλακωμένα με το χέρι

    10 ροδέλες κομπόστα ανανά, στραγγισμένες, σε κύβους

    ½ πακέτο σφολιατίνια, σπασμένα με το χέρι

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ

    Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε για λίγο το γιαούρτι μαζί με την άχνη και στη συνέχεια προσθέτουμε τη σαντιγί.

    Αποσύρουμε το μείγμα από το μίξερ και ρίχνουμε τη μέντα και τον ανανά. Ανακατεύουμε απαλά.

    Μοιράζουμε τα μισά σπασμένα σφολιατίνια στα ποτήρια, βάζουμε από πάνω μια στρώση κρέμας και τελειώνουμε με τα υπόλοιπα σφολιατίνια.

    *Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015.

    Αφιερώματα