Αυτή την Κυριακή στο ΒΗΜΑGourmet μαζί με το Βήμα, μαγειρεύουμε πιάτα του Οκτώβρη.

Βάζουμε χαρούπι σε κρέπες, κέικ και μπισκότα.

Ετοιμάζουμε συνταγές με μπρόκολο και κουνουπίδι στο άψε-σβήσε.

Μαθαίνουμε πώς φτιάχνεται το ψάρι στις ξένες «γλώσσες».

Πίνουμε απολαυστικό καφέ και γευόμαστε τη σοκολάτα σε γλυκές και αλμυρές δημιουργίες.

Κλείνουμε τη γλύκα των αχλαδιών σε βάζα.

Και, όπως κάθε μήνα, στρώνουμε καθημερινό και κυριακάτικο τραπέζι με υλικά της εποχής.