Η Τίνα Λιβανού – Ωνάση φορούσε ένα εξαιρετικής ραφής κατάλευκο φόρεμα. Ένα φόρεμα Haute Couture με την υπογραφή του οίκου Dior. Στενό μπούστο, φαρδιά φούστα και μία ολομέταξη εσάρπα κεντημένη με πέρλες. Η εμφάνιση αυτή της συζύγου του Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση σε μεγάλο χορό στο «κιόσκι» του Ελληνικού ιπποδρόμου ένα ζεστό βράδυ του Ιουνίου, προκάλεσε πλήθος κολακευτικών σχολίων. Η μικρότερη άλλωστε κόρη του μεγαλοεφοπλιστή Σταύρου Λιβανού διακρινόταν πάντα για την γοητεία, την αριστοκρατική εμφάνιση και τις φίνες στυλιστικές της επιλογές. Ξανθά μαλλιά λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και τρελή αδυναμία στις πέρλες, οι οποίες όπως συνήθιζε να λέει η ίδια χάριζαν «αλλιώτικο, τρυφερό φως στο πρόσωπό της». Ο Greek tycoon φρόντιζε πάντα άλλωστε να «εφοδιάζει» τις μπιζουτιέρες της συζύγου του με πανάκριβα μαργαριτάρια.

Η Αθηνά, εγγονή της Τίνας Ωνάση πολλά χρόνια μετά αποφάσισε να χαρίσει ένα φωτεινό χρυσό χρώμα, στα μακριά πλούσια μαλλιά της. Η τελευταία φωτογραφία της χρυσής κληρονόμου στο πλευρό του συζύγου της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο σε οικογενειακή γιορτή δείχνει την εντυπωσιακή της μεταμόρφωση. Η Αθηνά Ωνάση είναι πλέον μιά άκρως γοητευτική γυναίκα. Λεπτή, καλογυμνασμένη αφήνει τις απαλές σκάλες των μαλλιών της να αγγίζουν τους ώμους της. Ακριβώς πάνω από το μεταξένιο ύφασμα του φορέματος με τα χρυσά κεντήματα.

Οι καθημερινές προπονήσεις με τον Αλβάρο και το νέο look

Η Αθηνά Ωνάση δείχνει πραγματικά ευτυχισμένη. Μιά νέα γυναίκα η οποία ξέρει τι θέλει. Η εγγονή του Ari the Greek, λατρεύει την ήρεμη οικογενειακή ζωή και το άθλημα της ιππασίας. Το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου βρίσκεται στην Βραζιλία (τόπο καταγωγής του συζύγου της) και το Βέλγιο. Το ζευγάρι διαθέτει ιδιόκτητες εκτάσεις έξω από το Ρίο ντε Τζανέιρο και τις Βρυξέλλες. Η Αθηνά και ο Αλβάρο προπονούνται καθημερινά με τα άλογά τους. Στις πανέμορφες φάρμες τους ζουν μερικά από τα καλύτερα καθαρόαιμα του κόσμου. Η χρυσή κληρονόμος ξοδεύει όπως είναι γνωστό τεράστια ποσά για την αγορά αλόγων με τα οποία λαμβάνει μέρος σε διεθνείς αγώνες. Ο Αλβάρο βρίσκεται πίσω από τις φιλοδοξίες της Αθηνάς να γίνει δηλαδή όλο και καλύτερη αθλήτρια. Η Ωνάση έχει ήδη δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα στο χώρο του αθλήματος της ιππασίας. Ο Ντε Μιράντα Νέτο υπήρξε πάντα ένας εξαιρετικός ιππέας. Με μεγάλο οικογενειακό background και προπονητές όπως ο διάσημος Πεσόα. Η Αθηνά Ωνάση μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν έδινε ιδιαίτερη σημασία στην εξωτερική της εμφάνιση. Μια γυναίκα με αρκετά περιττά κιλά και μάλλον ατημέλητο look. Η νέα εμφάνιση μόλις λίγα 24ωρα πριν με την καλλίγραμμη σιλλουέτα, τα ξανθά μαλλιά το έντονο, άψογο μακιγιάζ και το Haute Couture φόρεμα της δίνει περίοπτη θέση ανάμεσα στις κυρίες και δεσποινίδες του διεθνούς τζετ-σετ. Ίσως σε κάποια στιγμή μπορέσει να συναγωνιστεί (αν και αρκετά δύσκολο, το κορίτσι είναι style icon) την ξαδέρφη της Ευγενία Νιάρχου.

Εμμονή στο ξανθό

Η μητέρα της Αθηνάς, αδικοχαμένη Χριστίνα Ωνάση είχε και εκείνη «ανοίξει» το χρώμα των μαλλιών της. Σε μία προσπάθεια να φανεί πιο αισθησιακή, χαρούμενη, αισιόδοξη μοντέρνα. Η Χριστίνα ένα χρόνο πριν το θάνατό της στην έπαυλη της στενής της φίλης Μαρίνας Ντοδέρο στην Αργεντινή είχε χάσει πολλά κιλά. Τα μαλλιά ήταν μακριά, ξανθά τα φορέματά της έφεραν την υπογραφή του αγαπημένου οίκου, Christian Dior. Η Χριστίνα διασκέδαζε σε δημοφιλή clubs στο Παρίσι, στο Λονδίνο και την Αργεντινή στο πλευρό στενών της φίλων. Η μεγαλοκληρονόμος βρισκόταν στις καλύτερες στιγμές της. Το φωτεινό ξανθό ταιριάζει όμως περισσότερο στην γιαγιά Τίνα Λιβανού. Όπως και στην 27χρονη Ευγενία Νιάρχου. Η Αθηνά και η Ευγενία. Η πρώτη να «μεταμορφώνεται» σιγά-σιγά σε μια γοητευτική κομψή γυναίκα. Η Ευγενία, κόρη του Φιλίππου και της Βικτώριας Νιάρχου ανήκει στις κομψότερες γυναίκες του πλανήτη. Η νεαρή Νιάρχου έχει πάρει κάτι από την έμφυτη κομψότητα της μητέρας της.

Εκτυφλωτικό κόκκινο

Η τελευταία της εμφάνιση με κατακόκκινη μακριά τουαλέτα του Peter Dundas ήταν εκτυφλωτική. H Eugenie παγκοσμίου φήμης πλέον σχεδιάστρια κοσμημάτων (το brand της φέρει την υπογραφή Venyx) επιλέγει συνήθως ρούχα των οίκων Cavalli, Missoni, Chanel Alexander Mc Queen. Δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στα animal prints και το boho style που συνήθως φέρει την σφραγίδα των Musugu sisters. Αθηνά και Ευγενία. Δύο γοητευτικές πάμπλουτες, νεαρές γυναίκες με σχέση συγγενείας. Τα κορίτσια απασχολούν τα διεθνή media. Οι γιαγιάδες τους Τίνα Λιβανού-Ωνάση και Ευγενία Λιβανού-Νιάρχου ήταν υπέρκομψες. Η 27χρονη Ευγενία έχει σίγουρα κληρονομήσει το φίνο τους γούστο. Η Αθηνά προσπαθεί. Φαίνεται όμως ότι τελικά θα τα καταφέρει…

Η Ελληνική κοινότητα του Καναδά στηρίζει την «Ελπίδα»

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, πλαισιωμένη από τον κύριο Raymond King, Διευθυντή Ανάπτυξης και Διεθνών Προγραμμάτων του Νοσοκομείου Sick Kids, και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», κύριο Μανώλη Παπασάββα, ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους για τις εξελίξεις στη σημαντική συνεργασία της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» με το Νοσοκομείο Sick Kids του Καναδά, που ξεκίνησε το 2013, με την υπογραφή του συμφώνου αδελφοποίησης των δυο νοσοκομείων.

Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθησαν ο Πρέσβης του Καναδά στην Ελλάδα, κύριος Robert Peck και η σύζυγός του Μαρία, που όπως υπογράμμισε η κυρία Βαρδινογιάννη κατά την ομιλία της η βοήθειά τους στο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι ανεκτίμητη.

Παρών ήταν επίσης ο κύριος Αλέξανδρος Γεωργιάδης, Πρόεδρος της Εταιρείας «Κrinos Foods Canada» και Πρόεδρος του Bιομηχανικού Επιμελητηρίου του Danforth (ΒΙΑ), το οποίο αποφάσισε να γίνει ο νέος σύμμαχος στον αγώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» ενάντια στον παιδικό καρκίνο, ενισχύοντας με ετήσια χορηγία του το πρόγραμμα αδελφοποίησης των δυο νοσοκομείων.

Η συμβολή του Πρέσβυ του Καναδά

Η κυρία Βαρδινογιάννη κατά την ομιλία της έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συμβολή του Πρέσβη του Καναδά και της συζύγου του στο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» λέγοντας:«Ο κύριος Peck διανύει τις τελευταίες ημέρες παραμονής του στην Ελλάδα, καθώς η θητεία του στην Αθήνα τελειώνει και θα κληθεί σύντομα να υπηρετήσει τη χώρα του από άλλη θέση. Και αυτό κάνει τη σημερινή του παρουσία ακόμα πιο σημαντική γιατί ο ίδιος θέλησε τις ώρες αυτές να τις αφιερώσει στο έργο στο οποίο πίστεψαν και αυτός και η σύζυγός του, Μαρία, από την πρώτη στιγμή που ήρθαν στην Ελλάδα. Χάρη σ’ αυτούς, ευαισθητοποιήθηκαν πολλοί νέοι φίλοι και φορείς, που εν συνεχεία στάθηκαν αρωγοί στο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ». Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι με δική τους πρωτοβουλία το Cirque de Soleil αφιέρωσε μία παράστασή του στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ». Δική τους επίσης ήταν η ιδέα της οργάνωσης της συναυλίας της Νάνας Μούσχουρη στο Τορόντο “Α night to Remember”, την οποία σίγουρα δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, ώστε να συγκεντρωθούν έσοδα για το πρόγραμμα αδελφοποίησης του Sick Kids Hospital και του Νοσοκομείου μας.

Η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε επίσης στον Πρέσβη του Καναδά το τιμητικό δίπλωμα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Οι κύριοι Γεωργιάδης και King

Ο κύριος Γεωργιάδης, παίρνοντας τον λόγο, είπε ότι το Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Danforth, εδώ και 22 χρόνια οργανώνει ένα τριήμερο πολιτιστικό φεστιβάλ στο Τορόντο, το «Krinos Taste of the Danforth», που προσελκύει πάνω από 1,5 εκατομμύριο επισκέπτες, και ότι μέρος των εσόδων από το φεστιβάλ αυτό, θα διατίθεται κάθε χρόνο για την ενίσχυση του επιστημονικού προγράμματος των δυο νοσοκομείων.

Τέλος στη συνέντευξη Τύπου μίλησε ο κύριος Raymond King,ο οποίος αναφέρθηκε στη μεγάλη πρόοδο που έχει σημειωθεί στη μετεκπαίδευση ιατρών και νοσηλευτών της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων, με ομάδες του Ογκολογικού που μεταβαίνουν στο Sick Kids, καθώς και με ομάδες του Sick Kids, που έρχονται εδώ, και επεσήμανε ότι παράλληλα προχωράει και η δημιουργία παιδιατρικής βάσης δεδομένων που θα συμβάλλει στην τεχνογνωσία των μεταμοσχεύσεων και τη βελτίωση των θεραπευτικών μεθόδων.


Στην Cosmote τα νέα iphone 6s και iphone 6s plus

Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Νίκ Καλάθης έμοιαζαν απόλυτα γοητευμένοι από τα νέα iphone 6s και iphone 6s Plus. Οι δύο δημοφιλείς μπασκετμπολίστες μαζί με γνωστούς ηθοποιούς παρουσιαστές της τηλεόρασης, μοντέλλα, και πλήθος κόσμου βρέθηκαν στο κατάστημα COSMOTE της Πανεπιστημίου, μερικά 24ωρα πριν. Τα δύο μοναδικά iphone 6s και iphone 6s Plus με οθόνες Retina 4,7 και 5,5 από ανθεκτικό αλουμίνιο κυκλοφορούν σε χρυσό, γραφίτη, ασημί και ροζ-χρυσό. Οι δύο προηγμένες συσκευές υποστηρίζουν ταχύτητες 4Gt και σε συνδυασμό με το γρήγορο δίκτυο της COSMOTE απογειώνουν την εμπειρία mobile internet των χρηστών.

Η Peppa Pig σε ένα ατελείωτο παιχνίδι στο Golden Hall

Η Peppa Pig φορούσε εντυπωσιακό κατακόκκινο φουστάνι. Τα παιδιά που συγκεντρώθηκαν στο Golden Hall για την εκδήλωση «Back to School παρέα με την Peppa Pig» χειροκροτούσαν ενθουσιασμένα. Η αγαπημένη Peppa Pig και ο αδελφός της George διασκέδασαν τους μικρούς επισκέπτες με ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Έμπειροι παιδαγωγοί μαζί με παιδιά βρίσκονταν στα δύο stages του Golden Hall. Παράλληλα στα καλλιτεχνικά εργαστήρια η Peppa Pig ζωγράφισε, κατασκεύασε και έπαιξε παντομίμα μαζί με τα παιδιά.

Ο Κώστας Σόμμερ στην Κηφισιά

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Κώστα Σόμμερ στο κέντρο της Κηφισιάς. Ο γνωστός ηθοποιός επισκέφτηκε το κοσμηματοπωλείο IORDANIS. Ο Δημήτρης Ιορδάνης του παρουσίασε από κοντά τις νέες μοναδικές συλλογές κοσμημάτων. Μμμ! Οι πολύτιμοι λίθοι δεν είναι μόνο φίλοι των κοριτσιών. Οι άνδρες μπορούν να «στολίσουν» το λαιμό τους με ένα εντυπωσιακό σταυρό ή καλόγουστα μανικετόκουμπα.