Πάγκαλος: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα πέσει, θα διαφωνήσουν

Τη Τρίτη 06 Οκτωβρίου ο Θ. Πάγκαλος μίλησε στον Βήμα fm

Τη Τρίτη 06 Οκτωβρίου ο Θεόδωρος Πάγκαλος μίλησε στους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο για την κυβέρνηση και τα εσωκομματικά της Ν.Δ.{{{ audio1 }}}

Για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

«Το συγκρότημα αυτό δεν έχει παραπάνω από τέσσερις ή πέντε μήνες ζωή κι αυτό το βγάζω κι από τη μέση ζωή των κυβερνήσεων στην Ελλάδα, ούτως ή άλλως. Γιατί υπάρχουν κυβερνήσεις, οι οποίες ήταν πάρα πολύ δραστήριες και μέχρι ενός σημείου επιτυχημένες. Δεν μπορεί να υπάρχει απόλυτα επιτυχημένη κυβέρνηση. Θα πέσει, γιατί θα διαφωνήσουν κάποια στιγμή μεταξύ τους, γιατί ο κ. Δρίτσας δεν θα θέλει να πουλήσει τον ΟΛΠ, γιατί η κυρία «φούφουτου» δεν θα θέλει να ανοίξει μεταλλείο στην περιοχή της! Θα το δούμε. Στον Λαφαζάνη δεν επιβλήθηκε (ο Τσίπρας). Ο Λαφαζάνης πήρε τους άλλους δύο καραγκιόζηδες, την κυρία Κωνσταντοπούλου και τον κ. Βαρουφάκη κι έφυγε. Ξέχασα τον Στρατούλη, δεν φαντάζομαι να θυμώσει… Από το ψηφοδέλτιο τούς πέταξε έξω, αυτοί φύγανε.»

Για τα εσωκομματικά της Ν.Δ.

«Θεωρώ ότι υπάρχει μια υποψηφιότητα, η οποία είναι καθαρά προσωπική και δεν έχει καμιά ελπίδα. Είναι ο κ. Τζιτζικώστας, ο οποίος προσπαθεί να προσδώσει στην υποψηφιότητα τοπικά χαρακτηριστικά, πράγμα το οποίο είναι εντελώς απαράδεκτο βέβαια. Προσπαθεί να δώσει ηλικιακά χαρακτηριστικά, το οποίο είναι εξίσου, ελάχιστα θα πω, ικανοποιητικό. Προσπαθεί παρά πολύ να βρει συγκεκριμένο τρόπο. Και κάνει και το άλλο, το οποίο είναι πολύ ενοχλητικό: μιλάει συνεχώς για «τζάκια» και οικογένειες, αποσιωπώντας ότι ο ίδιος προέρχεται από κολοσσιαίο «τζάκι» και κολοσσιαία οικογένεια πολιτικών και φεουδαρχών της Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίοι έχουν χιλιάδες ανθρώπους στη δούλεψή τους.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk