12λοξές ροδέλες κολοκυθιού




12λοξές φέτες μπαγκέτας

2κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο




½
φλ. ρικότα


1 κ.γ. φύλλα βασιλικού

EKTEΛΕΣΗ

Αλείφουμε τις ροδέλες του κολοκυθιού και του ψωμιού με το λάδι και αλατίζουμε. Ψήνουμε στο γκριλ για περίπου 5 λεπτά. Αλατίζουμε τη ρικότα και τη μοιράζουμε στο ψωμί. Βάζουμε από πάνω 1 ροδέλα κολοκυθιού και τελειώνουμε με τον βασιλικό. Προαιρετικά ρίχνουμε 1 κ.σ. κουκουναρόσπορο και λίγη κρέμα μπαλσάμικου.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015.