Το καλύτερο μπέργκερ που έχω μέχρι στιγμής δοκιμάσει, το βρήκα σε ένα παλιό καφέ της Νέας Σμύρνης, ούτε καν στην πλατεία της, που τώρα λειτουργεί ως all day στέκι-μπιστρό, χωρίς τίποτε ιδιαίτερο. Τίποτε, εκτός από το πανύψηλο μπέργκερ με αβγό, ζουμερό – σχετικά άπαχο – μπέικον, τραγανό κρεμμύδι, «κρεατένιο» μπιφτέκι και απαράμιλλη σος.
Οκτάνα: Κυδωνιών 17, Νέα Σμύρνη, τηλ. 211 2137 865 *Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 10 Μαΐου 2015.