Γρ. Ψαριανός: «Είναι κρίμα ο κ. Μπαλτάς να εμφανίζεται ως κομπλεξικός οπαδός της μετριότητας, του σοσιαλφασισμού και του ισοπεδωτισμού»

Την Τρίτη 12 Μαίου ο βουλευτής του Ποταμιού, μίλησε στον Βήμα fm

Την Τρίτη 12 Μαίου ο Γρηγόρης Ψαριανός, μίλησε στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανό{{{ audio1 }}}

Για το νομοσχέδιο Μπαλτά

«Είναι πολύ άδικο για τον ίδιο, είναι ένας καθηγητής εξαιρετικός, από τους καλύτερους μαθηματικούς που έχουμε. Έδωσε τη ζωή του για την αριστεία και την καλύτερη Παιδεία, πραγματικά τα κατάφερε και τώρα εμφανίζεται ως κομπλεξικός οπαδός της μετριότητας και του σοσιαλφασισμού και ισοπεδωτισμού. Είναι για τον ίδιο τον κ. Μπαλτά κατεδάφιση της ζωής του.

Δεν μου άρεσαν ποτέ τα μέτωπα της Αριστεράς και της Προόδου ούτε της Κεντροαριστεράς και της Κεντροδεξιάς. Δεν μου άρεσαν γενικώς τα μέτωπα. Να μαζευόμαστε όλοι απέναντι στους άλλους, εκτός από την περίπτωση του φασισμού και ναζισμού. Αν καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι αυτή η κυβέρνηση, η «πρώτη φορά αριστερο-δεξιά», των Τσιπροκαμμένων, να το πω λίγο άγριο, ότι έχει δείξει δείγματα φασισμού… Για τους σταλινοφασίστες δεν είναι βαρύ αυτό, για τους άλλους ίσως. Αν δεν πεις τον Κασιδιάρη π.χ. φασίστα, ποιον θα πεις; Και δεν κάνω εξίσωση καμία. Καμία εξομοίωση, οι ίδιοι την κάνουν. Ο κ. Μπαλτάς, με την κατεδάφιση αυτών των μικρών μεταρρυθμίσεων που είχαμε κάνει στην Παιδεία. Κάποια στιγμή να γίνουν τα Πανεπιστήμιά μας κανονικά πανεπιστήμια και να μην είναι κωλοχανεία, τα οποία δεν δημιούργησαν οι νεοδημοκρατικο-πασοκικές κυβερνήσεις, αλλά η Αριστερά της αριστείας. Οι κυβερνήσεις της νεοδημοκρατίλας και πασοκίλας έκαναν τη δουλειά τους. Η Αριστερά δεν έκανε τη δουλειά της. Η Αριστερά έκανε τα πανεπιστήμια σ’ αυτό το χάλι που είναι σήμερα και επειδή η μισή κυβέρνηση είναι καθηγητές πανεπιστημίου, επειδή κατέστρεψαν τη χώρα, θέλουν τώρα να καταστρέψουν και την Παιδεία.»

Για τις διαπραγματεύσεις και τη συμφωνία με τους εταίρους

«Άνευ όρων, όχι. Δεν είναι δεδομένη η ψήφος μας, αν συναινέσουν ή συνυπογράψουν ή συμφωνήσουν σε πράγματα που συνεχίζουν την κατεδάφιση. Σε θέματα λιτότητας, περικοπών και υπερφορολόγησης.

Ας πούμε για την πάταξη της φοροδιαφυγής, θα υπογράψουμε με χέρια και πόδια, για το χτύπημα στο λαθρεμπόριο καυσίμων –σε πράγματα που κάνει την πάπια εδώ και τρεις μήνες η κυβέρνηση των Συριζοψεκασμένων- σε πράγματα που θα εκσυγχρονίσουν και θα εξευρωπαΐσουν την Ελλάδα, θα υπογράψουμε με χέρια και πόδια. Σε περαιτέρω μέτρα λιτότητας, υπό την έννοια αυτή και κατεδαφίσεων, δεν θα συμφωνήσουμε.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk