Θ. Θεοχαρόπουλος: «Η κυβέρνηση πρέπει να εφαρμόσει τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, την οποία έχει υπογράψει»

Την Τετάρτη 06 Μαίου Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος μίλησε στον Βήμα fm για τις διεργασίες στη ΔΗΜΑΡ, την κυβέρνηση και τις διαπραγματεύσεις

Την Τετάρτη 06 Μαίου ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος μίλησε στον Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο για τις διεργασίες στη ΔΗΜΑΡ, την κυβέρνηση και τις διαπραγματεύσεις{{{ audio1 }}}

Για τη ΔΗΜΑΡ και τις εσωτερικές της διαδικασίες

«Αυτό τον πυρήνα των ιδεών, με την επανεκκίνηση που θέλω να κάνουμε, την επανίδρυση ουσιαστικά, να επανακάμψουμε στην αρχική μας κατεύθυνση. Αυτή η οποία ουσιαστικά είχε κύριο στόχο την επίλυση των προβλημάτων της κοινωνίας, χωρίς λαϊκισμούς, χωρίς ακρότητες.»

Για την κυβέρνηση και τη διαπραγμάτευση

«Στη σημερινή κατάσταση στην οποία ζούμε, τι έχουμε δει ουσιαστικά; Την προηγούμενη κυβέρνηση να προωθεί πολλές ρυθμίσεις οι οποίες οδήγησαν σε μια κατάσταση που ο κόσμος δεν την άντεχε και τη σημερινή κυβέρνηση να έχει πολλά αντιμεταρρυθμιστικά και εθνικολαϊκιστικά στοιχεία. Ορθά η κυβέρνηση δεν δέχεται μειώσεις μισθών και συντάξεων και άρση του περιορισμού των ομαδικών απολύσεων, αλλά δεν κάνει καθόλου ορθά όταν δεν εφαρμόζει την απόφαση της 20ης Φεβρουαρίου, απόφαση την οποία είχε υπογράψει.

Η κυβέρνηση πρέπει να υπογράψει μια συμφωνία και να μην έρθει σε ρήξη. Μια συμφωνία εντός του ευρώ και εντός Ε.Ε. Αυτή είναι η εντολή την οποία έχει πάρει. Αλλά στη συμφωνία αυτή, για να μην υπάρξουν αυτές οι μειώσεις συντάξεων που δεν τις αντέχει η ελληνική κοινωνία, θα πρέπει να έχει παρουσιάσει ένα εναλλακτικό κοστολογημένο πρόγραμμα.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk