1. Trussardi, Blue Land
Μια δροσερή, φρέσκια και παράλληλα ξυλώδης εσάνς στην οποία το πορτοκάλι ενώνεται αρμονικά με το πράσινο μήλο και η λεβάντα συναντά έναν συνδυασμό από τζίντζερ και βέτιβερ (Hondos Center).


2. Giorgio Armani, Aqua di Gio Profumo

Πέρασαν σχεδόν 20 χρόνια για να έρθει η νέα ξυλώδης εκδοχή της κλασικής εσάνς επιβάλλοντας έναν πιο έντονο χαρακτήρα που συνδυάζει νότες από λιβάνι, περγαμόντο, φασκόμηλο και πατσουλί.

3. Dolce & Gabbana, Intenso
Η αρωματική δημιουργία του ιταλικού-σχεδιαστικού διδύμου είναι αφιερωμένη στους δυναμικούς, δραστήριους και ευθείς άντρες και μπλέκει δημιουργικά τον βασιλικό, τη λεβάντα, τον καπνό, το σανταλόξυλο και το κυπαρίσσι.

4. Calvin Klein, Reveal
Αισθησιακό, ζωηρό και γοητευτικό αρωματικό κοκτέιλ με νότες από κόκκους πιπερόριζας και μπράντι αχλαδιού που χαρίζουν έκρηξη δροσιάς, νέκταρ αγαύης που προσθέτει αρρενωπότητα και βέτιβερ για μια δόση έντασης.

5. Burberry, Brit Rhythm For Him Intense
H πιο έντονη έκδοση του αγαπημένου αρώματος εμπνέεται από τη δυναμική της βρετανικής ροκ σκηνής και αποτελεί μια σαγηνευτική αρρενωπή συγχορδία από καπνό, δέρμα, πατσουλί και πιπέρι (Hondos Center).

6. Chanel, Bleu de Chanel
Η eau de parfum εκδοχή της πρωτότυπης δημιουργίας του οίκου καταφέρνει να αποτυπώσει την απόλυτη ελευθερία και παράλληλα να διατηρήσει τη φρεσκάδα του ξύλου η οποία εμπλουτίζεται με τον αισθησιακό χαρακτήρα του κεχριμπαριού.

7. Hugo Boss, Boss Bottled Intense
Το νέο άρωμα του οίκου είναι λιγότερο γλυκό του προκατόχου του. Εμπλουτισμένο με άφθονες νότες ξύλων, μπαχαρικών και πολύτιμων ελαίων δίνει περισσότερη έμφαση σε ένα πικάντικο, πολυτελές και μυστηριώδες ύφος.

* Φωτογραφίες: Λευτέρης Σιαράπης/Studio ΔΟΛ

* Δημοσιεύθηκε στο ΒΗΜΑmen Απριλίου 2015