Το πρώτο La Vie Est Belle της Lancome ήταν μια πρόσκληση στην ευτυχία. Το La Vie Est Βelle L’ Absolu de Parfum είναι η πεμπτουσία του πρώτου: πιο έντονο και πιο αισθησιακό. Μια ωδή στη χαρά της ζωής μέσα από τις πιο πλούσιες από το κλασικό άρωμα νότες ίριδας, τις νέες νότες από αλδεΰδες αλλά και την εξελιγμένη εσάνς του πατσουλί.

Η Anne Flipo και ο Dominique Ropion είναι οι «μύτες» του αρώματος. «Για το L’ Absolu που είναι πιο έντονο και πλούσιο, κάναμε τις μεσαίες και τις νότες βάσης πιο ελκυστικές», μας λέει η Anne. «Το πατσουλί, αυτήν τη φορά χωρισμένο σε μικρότερα κλάσματα πριν συλλεχθεί, μας δίνει ένα πιο ζεστό αποτέλεσμα», εξηγεί ο Dominique.

Η πανέμορφη Julia Roberts είναι η μούσα του. Μια γυναίκα που αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο όλες τις πτυχές του αρώματος αντανακλώντας τις επιτυχίες και την εκπλήρωση όλων των γυναικών. Το εμβληματικό χαμόγελό της είναι ένα σύμβολο της λαμπερής θηλυκότητας και εκφράζει όλη τη σημασία της έννοιας «Η χαρά της ζωής» όπως ακριβώς αναδύεται και από την εσάνς.

Όπως ένα λαμπερό κόσμημα, το μπουκάλι αποκαλύπτει μαγικά το πολύτιμο κοκτέιλ που περιέχει και μας μεταφέρει τη ζωντάνια ενός κρυστάλλινου χαμόγελου. τη βάση του καπακιού τυλίγει μια ιριδίζουσα γκρι κορδέλα η οποία καταλήγει σε δύο φτερά που συμβολίζουν την ελευθερία.

Το 1949 ο George Delhomme σχεδιάζει ένα μοναδικό μπουκάλι για τον ιδρυτή του οίκου Lancome. Εξήντα τρία χρόνια αργότερα η Catherine Krunas ανανεώνει το παλιό εκείνο σχέδιο για το πρώτο La Vie Est Βelle. Το σχέδιο εξελίσσεται για το L’ Absolu, αποκτά πιο βαρύ γυαλί και εκφράζει την απόλυτη πολυτέλεια.

Επιμέλεια: Ελένη Σκαλκώτου.

Το ρεπορτάζ αυτό δεν είναι διαφημιστικό