• Αναζήτηση
  • BHMAGOURMET

    ΤοΒΗΜΑ Team

    Ετοιμάζουμε το τραπέζι της γιορτής με τέσσερα διαφορετικά μενού: ένα με γαλοπούλα, ένα με χοιρινό, ένα με μοσαχάρι και ένα χορτοφαγικό. Κάνουμε όρεξη με σαλάτες, πρώτα πιάτα και finger food. Κερνάμε τους καλεσμένους μας λευκά γλυκά και συνδυάζουμε τη σοκολάτα με κρασί. Και όπως πάντα στρώνουμε καθημερινό και κυριακάτικο τραπέζι. 



    Αφιερώματα
    Σίβυλλα
    • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
    Helios Kiosk