Για αυθεντικό βούτυρο, δύο είναι οι τρόποι: ή γίνεσαι παραγωγός ή παίρνεις Χωριό. Eτσι ξεκινούν τη μάχη του αρμέγματος της αγελάδας όσοι ψάχνουν το αυθεντικό βούτυρο.

Το Χωριό από τη Μινέρβα δημιούργησε την καμπάνια #dyoeinaioitropoi, όπου καλείσαι να γίνεις παραγωγός και να φτιάξεις το δικό σου βούτυρο. Παίξε το παιχνίδι στο www.dyoeinaioitropoi.gr, άρμεξε την αγελάδα, γέμισε κουβάδες με γάλα και μοιράσου τα αποτελέσματα της προσπάθειάς σου με τους φίλους σου. Πολλά δώρα σε περιμένουν: καλάθια με προϊόντα Χωριό και συσκευές Apple (iPhone 6, iPad Mini, iPod).

Παράλληλα, η αγελάδα του Χωριό «ζωντανεύει», μέσω της τεχνολογίας Kinect, σε διάφορα σημεία στην πόλη!

Βρισκόταν μέχρι τις 15 Νοεμβρίου στην Αθήνα, στο Golden Hall, όπου μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να βιώσουν την πραγματική εμπειρία αρμέγματος. Από σήμερα, Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου μέχρι και το Σάββτο 6 Δεκεμβρίου, η αγελάδα θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos, μοιράζοντας δώρα συσκευές Samsung και Apple. Μη χάσεις την τελευταία ευκαιρία για αληθινό άρμεγμα!

Το Κinect, μια πρωτοποριακή τεχνολογία της Microsoft, επιτρέπει στον υπολογιστή να αναγνωρίζει και να ανταποκρίνεται στις κινήσεις του σώματος του παίκτη, χωρίς καλώδια και συσκευές, με τη χρήση εξελιγμένων αλγορίθμων οπτικής αναγνώρισης νέας γενιάς. Η Μινέρβα εφαρμόζει την τεχνολογία του Kinect στο διαγωνισμό και προσφέρει το αποτέλεσμα μιας άμεσης, φυσικής και βιωματικής εμπειρίας στο παιχνίδι. Πρέπει να το ζήσεις από κοντά!