Το φρέσκο ψάρι πρωταγωνιστεί σε αυτό το καλό seafood restaurant των Βριλησσίων. Το μενού μπορεί να ξεκινήσει με τη φρέσκια σαλάτα «Ψαρομαγεία» (καρδιές μαρουλιού, ντομάτα, ραπανάκια, ελιές, πίκλες, κάππαρη, παλαιωμένο κρητικό ξίδι και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο) και τα ορεκτικά, να συνεχιστεί με πιάτα όπως ταρτάρ φρέσκου σολομού, κριθαρότο γαρίδας, καβουροδαγκάνες και, φυσικά, με προτάσεις μέσα από μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων ψαριών. Στα συν, οι λογικές τιμές βασισμένες σε μια value for money αντίληψη. {{{ moto }}}

Κουζίνα: Seafood

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 13 Απριλίου 2014.