• Αναζήτηση

Αποκαλύψεις-σοκ για Καντάφι: Εχθροί στην κατάψυξη, μπουντρούμια του σεξ

Σε φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον Μουαμάρ Καντάφι προχωρά ντοκιμαντέρ του Κρίστοφερ Ολγκιάτι. Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, ο πρώην δικτάτορας της Λιβύης έβαζε τα πτώματα των εχθρών του στην κατάψυξη, ενώ διατηρούσε «μπουντρούμια του σεξ» στο Πανεπιστήμιο της Λιβύης, όπου βίαζε φοιτήτριες.

Σε φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον Μουαμάρ Καντάφι προχωρά ντοκιμαντέρ του Κρίστοφερ Ολγκιάτι.

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, ο πρώην δικτάτορας της Λιβύης έβαζε τα πτώματα των εχθρών του στην κατάψυξη, ενώ διατηρούσε «μπουντρούμια του σεξ» στο Πανεπιστήμιο της Λιβύης, όπου βίαζε φοιτήτριες.

Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ «Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi» (Τρελός Σκύλος: Μέσα στον Κρυφό Κόσμο του Μουαμάρ Καντάφι) πήρε συνεντεύξεις από ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά στον πρώην ηγέτη της Λιβύης.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο Ολγκιάτι μίλησε με το «πρωτοπαλίκαρο» του Καντάφι, Φρανκ Τέρπιλ, πρώην πράκτορα της CIA, ο οποίος ήταν υπεύθυνος μίας ομάδας δολοφόνων για λογαριασμό του λίβυου ηγέτη.

Ο Τέρπιλ θυμάται μία περίπτωση, κατά την οποία ο Καντάφι του ζήτησε να φέρει το κεφάλι του στόχου του σε ψυγείο.

Άλλη πηγή δηλώνει το ντοκιμαντέρ ότι στον Καντάφι άρεσε να «επισκέπτεται» τους νεκρούς εχθρούς του. «Κρατούσε τα θύματά του στην κατάψυξη και επισκεπτόταν τα παγωμένα πτώματά τους» για 25 χρόνια, είπε.

Ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ και ο παραγωγός, Μάικλ Κρίσμαν, απέκτησαν πρόσβαση στα μυστικά «δωμάτια του σεξ» του Καντάφι στο Πανεπιστήμιο της Τρίπολης, όπου ο Λίβυος ηγέτης βίαζε φοιτήτριες μετά τις ομιλίες του στο πανεπιστήμιο.

Τα δωμάτια αυτά περιλάμβαναν ένα κρεβάτι, τζακούζι και έναν χώρο όπου οι γυναίκες ελέγχονταν για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Στην αποκάλυψη ότι ο δικτάτορας της Λιβύης απήγαγε και βίασε εκατοντάδες νεαρές κοπέλες, τις οποίες μετέφερε σε ειδικά κατασκευασμένα μπουντρούμια, είχε αποκαλύψει πρόσφατα και ντοκιμαντέρ του BBC.

Μερικά από τα θύματα ήταν μόλις 14 ετών.

Το ντοκιμαντέρ του Ολγκιάτι θα προβλήθεί την Παρασκευή στο Showtime.

Κόσμος
Σίβυλλα
Helios Kiosk