• Αναζήτηση
 • Θύμα ληστείας έπεσε η γιαγιά του ιταλού πρωθυπουργού Μ. Ρέντσι

  Θύμα ληστείας έπεσε η γιαγιά του Ιταλού πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι, Άννα Μαρία, η οποία ζει λίγο έξω από την Φλωρεντία, στην περιοχή Ρετζέλο.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Θύμα ληστείας έπεσε η γιαγιά του Ιταλού πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι, Άννα Μαρία, η οποία ζει λίγο έξω από την Φλωρεντία, στην περιοχή Ρετζέλο.

  Όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η μητέρα του Τιτσιάνο Ρέντσι, πατέρα του επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της σε αγνώστους, πιστεύοντας τα λεγόμενά τους ότι είναι φίλοι του γιου της.

  Οι δυο άγνωστοι πρώτα συνομίλησαν σε φιλικό τόνο με την ηλικιωμένη και στην συνέχεια την χαιρέτησαν και βγήκαν από το διαμέρισμα.

  Μετά όμως κατάφεραν να μπουν και πάλι στο σπίτι ανεβαίνοντας από το γκαράζ, το οποίο ήταν ανοικτό. Αφαίρεσαν σημαντικής αξίας χρυσά αντικείμενα και ένα χρυσό ρολόι του συζύγου της ‘Αννα Μαρία Ρέντσι, ο οποίος έχει πεθάνει εδώ και αρκετά χρόνια.

  Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον πατέρα του Ιταλού πρωθυπουργού, Τιτσιάνο Ρέντσι.

  Το 2012, η ‘Αννα Μαρία Ρέντσι, είχε φωτογραφηθεί για το περιοδικό Oggi μαζί με τον εγγονό της, για να τον στηρίξει τότε στην προσπάθειά του να διεκδικήσει την ηγεσία του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk