Ν. Βούτσης: Υπεβλήθη σε επέμβαση αγγειοπλαστικής

Σε αγγειοπλαστική υπεβλήθη στον «Ευαγγελισμό» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, ο οποίος μετέβη το πρωί της Τετάρτης στο νοσοκομείο μετά από πόνο που αισθάνθηκε στο στήθος. Ο κ. Βούτσης, με ιστορικό δύο αγγειοπλαστικών, εμφάνισε στηθαγχικό άλγος και οι θεράποντες ιατροί του, μετά από στεφανιογραφία, διαπίστωσαν ότι υπήρξε επαναστένωση αρτηρίας, η οποία είχε διανοιχτεί στο παρελθόν με μπαλονάκι. Η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή.

Σε αγγειοπλαστική υπεβλήθη στον «Ευαγγελισμό» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, ο οποίος μετέβη το πρωί της Τετάρτης στο νοσοκομείο μετά από πόνο που αισθάνθηκε στο στήθος.

Ο κ. Βούτσης, με ιστορικό δύο αγγειοπλαστικών, εμφάνισε στηθαγχικό άλγος και οι θεράποντες ιατροί του, μετά από στεφανιογραφία, διαπίστωσαν ότι υπήρξε επαναστένωση αρτηρίας, η οποία είχε διανοιχτεί στο παρελθόν με μπαλονάκι.

Οι καρδιολόγοι προχώρησαν σε νέο μπαλονάκι, διάνοιξη της στενωμένης αρτηρίας και τοποθέτηση νέου μεταλλικού νάρθηκα.

Πληροφορίες από το νοσοκομείο αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του βουλευτή είναι πολύ καλή και θα παραμείνει για νοσηλεία σε θάλαμο του νοσοκομείου.

Στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk