Κρουτόν με ρίγανη και παρμεζάνα
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 ο C. Σε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, επάνω σε μια λαμαρίνα, αραδιάζουμε 4 φλ. ψωμί σε κύβους και ραντίζουμε με 2 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο , ½ κ.γ. ρίγανη και 3 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα. Αλατοπιπερώνουμε. Τα ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά μέχρι τα κρουτόν να γίνουν τραγανά, γυρίζοντάς τα μία φορά κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
Λωρίδες τορτίγιας με τσίλι και λάιμ

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 ο C. Κόβουμε 4 τορτίγιες σε λωρίδες (πλάτους 2 εκ.). Σε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, επάνω σε μια λαμαρίνα, απλώνουμε τις τορτίγιες και ραντίζουμε με 2 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε με 1 ¼ κ.γ. τσίλι σε σκόνη, 1 κ.σ. ξύσμα λάιμ και 2 κ.σ. χυμό λάιμ και αλατοπιπερώνουμε. Τις ψήνουμε για περίπου 18 λεπτά μέχρι οι τορτίγιες να γίνουν τραγανές, ανακατεύοντας τες στα μισά του ψησίματος.
* Μπορείτε να κάνετε το ίδιο και με αραβικές πίτες.
Τριμμένο ψωμί με πάπρικα και θυμάρι

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 ο C. Σε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, επάνω σε λαμαρίνα, ρίχνουμε 3 φλ. τριμμένο ψωμί και ραντίζουμε με 2 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε με 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα και ½ κ.γ. θυμάρι. Ψήνουμε για περίπου 18 λεπτά μέχρι τα τρίμματα να γίνουν τραγανά, ανακατεύοντας στα μισά του ψησίματος.
Crostini

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 ο C. Κόβουμε μισή μπαγκέτα σε λεπτές φέτες (πάχους 1 εκ.). Σε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, επάνω σε λαμαρίνα, στρώνουμε τις φέτες του ψωμιού, ραντίζουμε με 2 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανές, γυρνώντας τις από την άλλη πλευρά στα μισά του ψησίματος.