Οι γαστρονομικές επιταγές του καιρού μας επιζητούν την επιστροφή στην αξία των παραδοσιακών γεύσεων. Η εταιρεία Creta Farms ανταποκρινόμενη στην ανάγκη της εποχής λανσάρει μια νέα γκάμα προϊόντων. Ειδικότερα, ενισχύει την κατηγορία Εν Ελλάδι Gourmet, με την καπνιστή γαλοπούλα. Πρόκειται για μία νέα γευστική πρόταση, όπου το φιλέτο γαλοπούλας, μαρινάρεται σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, με τη διαδικασία καπνίσματος να πραγματοποιείται σε ξύλο οξιάς, χωρίς άμυλο και γλουτένη.

Επιπλέον, η Creta Farms αναβαθμίζει και την κατηγορία των Χωριάτικων Λουκάνικων, με παραδοσιακές γεύσεις από όλη την Ελλάδα και προϊόντα καπνισμένα σε ξύλα οξιάς. Ετσι, παρουσιάζει νέες συνταγές από διάφορα μέρη, όπως τη συνταγή με Πράσο από τα Τρίκαλα, τη συνταγή με Πορτοκάλι από τη Μάνη και τις συνταγές από την Κρήτη με Μυρωδικά, αλλά και με Κρασί.