ΥΛΙΚΑ (για 4 σάντουιτς)

12 φέτες ψωµί του τοστ, χωρίς κόρα

200 γρ. τυρί κρέµα

1 µέτριο αγγούρι, κοµµένο σε ροδέλες

2 µέτριες ντοµάτες, κοµµένες σε ροδέλες

8 φύλλα µαρουλιού από την καρδιά, καλά πλυµένα

4 φέτες γαλοπούλα, βραστή ή καπνιστή

4 φέτες κασέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε µια καθαρή επιφάνεια απλώνουµε 4 φέτες ψωµί του τοστ. Τις αλείφουµε µε λίγο τυρί κρέµα, βάζουµε από πάνω 3-4 ροδέλες αγγουριού και από 1-2 ροδέλες ντοµάτας και κλείνουµε µε µια φέτα ψωµί. Επαναλαµβάνουµε τη διαδικασία, φτιάχνοντας ακόµη µία στρώση µε τυρί κρέµα, φύλλα µαρουλιού, γαλοπούλα και κασέρι, και κλείνουµε τα σάντουιτς µε µια τρίτη φέτα ψωµί. Προαιρετικά, κόβουµε σε τριγωνάκια.