Μετά τον Χάρη Μαυρία που βρίσκεται προ των πυλών της αγγλικής Σάντερλαντ και ο διεθνής γκολκίπερ Ορέστης Καρνέζης ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ατζέντης του 28χρονου τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, μετέφερε στους Πράσινους την επίσημη πρόταση της ιταλικής Ουντινέζε που προσφέρει 800.000 ευρώ για την απόκτησή του.

Ο εκπρόσωπος του βασικού τερματοφύλακα της Εθνικής Ελλάδας συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού κ. Νίκο Νταμπίζα, τον οποίο ενημέρωσε για το έμπρακτο ενδιαφέρον του ιταλικού συλλόγου αλλά και για τη βούληση του Καρνέζη να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του Τριφυλλιού θα αποδεχτεί την πρόταση καθώς υπάρχει μεγάλη αναγκαιότητα για εισροή χρημάτων στο ταμείο της ΠΑΕ, που έχει να αντιμετωπίσει ένα έλλειμμα που ξεπερνά τα 25 εκατ. ευρώ. Πάντως, οι Πράσινοι θα προσπαθήσουν να αποκομίσουν και επιπλέον οφέλη από τη μεταγραφή του Καρνέζη, είτε με τη συμφωνία για ποσοστό μεταπώλησης, είτε για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή…

Το συμβόλαιο που προσφέρει η Ουντινέζε στον Καρνέζη αγγίζει τις 350.000 ευρώ ετησίως, ενώ οι Πράσινοι μέχρι σήμερα του έδιναν περί τις 120.000 ευρώ.