• Αναζήτηση
 • Τίτλοι τέλους στη σχέση του Κλούνεϊ με την Κέιμπλερ;

  Χώρισε ο Τζορτζ Κλούνεϊ από την Στέισι Κέιμπλερ αναφέρουν οι φήμες. Ο 52χρονος ηθοποιός – ο διασημότερος, ίσως, εργένης του Χόλιγουντ – και η 32χρονη αγαπημένη του, μοντέλο στο επάγγελμα, φέρεται να ολοκλήρωσαν τη, διάρκειας δύο ετών, σχέση τους.

  Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε πηγή στο Sunday People, το ζεύγος αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους μετά την Ημέρα της Αμερικάνικης Ανεξαρτησίας που γιορτάζεται στις 4 Ιουλίου. Ο διάσημος σταρ πέρασε την ημέρα στην έπαυλή του στη λίμνη Κόμο στην Ιταλία παρέα με καλούς φίλους.

  «Ο Τζορτζ αποχωρεί διακριτικά από τη σχέση», ήταν το σχόλιο της συγκεκριμένης πηγής. «Είναι πάντα το ίδιο. Κάθε φορά που αισθάνεται ότι μια γυναίκα έρχεται περισσότερο κοντά του, εκείνος… οπισθοχωρεί». Ο Κλούνεϊ και η Κέιμπλερ είχαν να φωτογραφηθούν μαζί δημοσίως περίπου τρεις μήνες.

  Έτερη πηγή δήλωσε στο RadarOnline.com «(Η Στέισι) δεν βρέθηκε στην Ιταλία διότι δουλεύει και κάνει γυρίσματα στη Νέα Υόρκη…» Κι άλλα κοντινά πρόσωπα του περιβάλλοντός τους σχολιάζουν ότι η συγκεκριμένη σχέση διήρκεσε περισσότερο από άλλες διότι η Στέισι Κέιμπλερ ήταν αρκετά ανεξάρτητη και λιγότερο πιεστική στον Τζορτζ Κλούνεϊ.

  Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι όταν τον Σεπτέμβριο του 2012 κυκλοφόρησαν φήμες ότι το ζευγάρι χωρίζει ο Κλούνεϊ φρόντισε να τις διαψεύσει μέσω του εκπροσώπου του.

  Αφιερώματα
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk