Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Νεϊμάρ, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα και το απόγευμα παρουσιάστηκε επίσημα. Ο 21χρονος κατέφθασε στην Ισπανία με συνοδεία φίλων του και αρχικά πέρασε από τα γραφεία της ομάδας, ενώ υποβλήθηκε και στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Στην συνέχεια γευμάτισε με τον πρόεδρο της ομάδας, Σάντρο Ροσέλ και επέστρεψαν στα γραφεία για να υπογράψει. Στο Καμπ Νου ακολούθησε ντελίριο ενθουσιασμού, όπου τον περιμένουν πάνω απο 50.000 φίλαθλοι για να τον αποθεώσουν.

«Είμαι ευχαριστημένος που είμαι ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και έκανα πραγματικότητα ένα όνειρό μου», ήταν τα πρώτα λόγια του βραζιλιάνου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό που βλέπω. Ναι η Μπαρτσελόνα είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Είμαι εδώ γιατί θέλω να βοηθήσω την Μπαρτσελόνα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα αλλά και τον Μέσι να συνεχίσει να είναι ο καλύτερος στον κόσμο», τόνισε ο νέος άσος της καταλανικής ομάδας.