Άστεγους προσλαμβάνει ο Τζόνι Ντεπ προκειμένου να δουλέψουν στην τελευταία του ταινία. Ο 49χρονος ηθοποιός έπεισε τον σκηνοθέτη της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί (μαζί με τους Μόργκαν Φρίμαν, Ρεμπέκα Χολ και άλλους), Γουόλι Πφίστερ, το θρίλερ «Τranscendence», να προσλάβει δύο ανθρώπους που ζουν στο δρόμο αφ’ ότου τους εντόπισε στην πόλη Αλμπουκέρκη στο Νέο Μεξικό.

«Ο Τζόνι πάντα θέλει να βοηθάει…», ανέφερε φιλική πηγή του ηθοποιού στην εφημερίδα «The Sun». Σύμφωνα με τις δηλώσεις τις ίδιας πηγής, ο Τζόνι Ντεπ εντόπισε τους δυο άστεγους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας στη συγκεκριμένη πόλη. «Κι αμέσως τηλεφώνησε στον σκηνοθέτη», συμπληρώνει η ίδια πηγή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αμερικανός σταρ (ο οποίος εκτελεί επίσης χρέη κινηματογραφικού παραγωγού και μουσικού) βοηθά ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το 2011 είχε κάνει αγορές από έναν πλανόδιο πωλητή που πουλούσε καπέλα προκειμένου να ενισχύσει την, ήδη πλούσια, συλλογή του.

Η σύντροφός του, ωστόσο, Βανέσα Παραντί – με την οποία, ως γνωστόν, ο Τζόνι Ντεπ χώρισε μετά από 14 χρόνια σχέσης – δεν ενέκρινε την… εξέλιξη της συλλογής του. «Η Βανέσα έγινε πελιδνή και του δήλωσε ότι τα καπέλα θα πρέπει να εξαφανιστούν αλλιώς θα τα πετάξει στα σκουπίδια», συνέχισε η ίδια πηγή. Κι εκείνος τη μετέφερε σ’ ένα από τα πολλά τους σπίτια ώστε να μην την ενοχλεί. Απλούστατα διότι είχε την οικονομική δυνατότητα να το κάνει…