Ο διεθνής έλληνας στόπερ της Σάλκε Κυριάκος Παπαδόπουλος βρίσκεται στο στόχαστρο της Λίβερπουλ σύμφωνα με τον φημισμένο νορβηγό σκάουτ και εκτελεστικό διευθυντή της Μονακό Τορ Κρίστιαν Κάρλσεν.

«Καλή μεταγραφική κίνηση θα είναι για τη Λίβερπουλ, αν κατορθώσει να αποκτήσει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο» έγραψε στο twitter ο Κάρλσεν, ο οποίος συμπλήρωσε, ερωτηθείς για την εγκυρότητα της πληροφορίας του: «Το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ είναι ισχυρό. Ο παίκτης βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων όπως η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Σίτι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Η Λίβερπουλ βρίσκεται τους τελευταίους μήνες σε αναζήτηση αμυντικών καθώς ο τεχνικός της ομάδας Μπρένταν Ρότζερς έχει διαγνώσει το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Ρεντς στην αμυντική γραμμή, ενώ αναζητείται και ο διάδοχος του βετεράνου άσου Τζέιμι Κάραγκερ, ο οποίος ετοιμάζεται να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του.

Σύμφωνα πάντως με παλαιότερο δημοσίευμα της γερμανικής Bild, η Σάλκε ζητεί για την παραχώρηση του Παπαδόπουλου περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ.

Σημειωτέον ότι ο μοναδικός έλληνας παίκτης που έχει φορέσει μέχρι στιγμής τη «βαριά» φανέλα της Λίβερπουλ είναι ο Σωτήρης Κυργιάκος.