Η Λούλου Γκίνες λανσάρει τη δεύτερη κολεξιόν της για την Uniqlo, η οποία περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα από t-shirt με ρίγες, πουά και παιχνιδιάρικα σχέδια, όπως μάτια και γάτες.

«Ημουν πολύ ενθουσιασμένη που μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία να σχεδιάσω ξανά για την Uniqlo, μετά την επιτυχία του προηγούμενου χρόνου, επομένως ήθελα τα μπλουζάκια να έχουν κάτι διαφορετικό» δήλωσε σχετικά η σχεδιάστρια που είναι γνωστή για τα αξεσουάρ της. «Δούλεψα πολύ σκληρά με την ομάδα σχεδιαστών της εταιρείας στην Ιαπωνία και είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα γιακαδάκια που θυμίζουν τον Πήτερ Παν και τα μεγάλα πουά».

Τα χρώματα που επικρατούν είναι ίδια με αυτά που κυριάρχησαν στην ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή συλλογή της Γκίνες, όπως το μπλε του κοβαλτίου, το λευκό ή το μαύρο, με τη μονοτονία να σπάει από τα κόκκινα χείλη, το σήμα κατατεθέν της βρετανίδας.

Η Λούλου Γκίνες σχεδίασε την πρώτη της σειρά για την ιαπωνική εταιρεία τον Απρίλιο του 2012 με τεράστια επιτυχία, καθώς τα πάντα ήταν sold out μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες. Αλλωστε, η σχεδιάστρια πιστεύει πως η Uniqlo ταιριάζει απόλυτα στη δική της φιλοσοφία.