• Αναζήτηση
  • Σαλονικιώτικο street food: Αρτοποιία Σιαμήτρα

    Λέγεται πως στον φούρνο του Δηµήτρη Σιαµήτρα θα βρούµε το καλύτερο θεσσαλονικιώτικο κουλούρι,

    Λέγεται πως στον φούρνο του Δηµήτρη Σιαµήτρα θα βρούµε το καλύτερο θεσσαλονικιώτικο κουλούρι, και όχι άδικα. Στο εργαστήρι του φουρνίζεται κουλούρι 4-5 φορές την ηµέρα, περίπου 700 κοµµάτια, και µόλις εµφανιστεί η λαµαρίνα στο κατάστηµα, αδειάζει. {{{ moto }}}

    Κουλούρι σουσαµένιο, στρουµπουλό και προκλητικό, κουλούρι τραγανό, κουλούρι ολικής αλέσεως και σταφιδοκούλουρο, όλα από επιλεγµένα ελληνικά άλευρα, σουσάµι πρώτης ποιότητας και προσοχή στη ζύµη. Στον φούρνο θα βρείτε ακόµη εξαιρετικά καρβέλια και κάθε λογής αρτοποιήµατα.

    Δοκιµάστε το γεµιστό ψωµί µε ό,τι µπορεί να περιέχει µια ελληνική χωριάτικη σαλάτα και το κρουασάν µε γέµιση από κρέµα λεµονιού. Γεύσεις που δύσκολα θα ξεχάσετε.

    Αφιερώματα
    One Channel
    Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
    Σίβυλλα
    • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
    Helios Kiosk