Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στις 3:40 έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό, ο οποίος φέρει τραύμα στον λαιμό.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας στο Mega, «τα δύο νεαρά άτομα που  διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους, έβγαλαν πιστόλια όταν ο καυγάς τους εντάθηκε. Τα άλλα άτομα που βρίσκονταν εκεί διασκορπίστηκαν μόλις έpεσαν οι πυροβολισμοί».

Κατά της ίδιες πηγές,  9 άτομα δίνουν κατάθεση αναφορικά με το περιστατικό. Οι δύο άνδρες ήταν μέλη μίας μεγάλης παρέας ωστόσο δεν είναι γνωστός ο ακριβής λόγος της ανταλλαγής πυροβολισμών.

Το χρονικό των πυροβολισμών

Η ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε στις 3:40 τα ξημερώματα της Κυριακής, έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του και ένας ακόμη να τραυματιστεί σοβαρά.

Προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ τουλάχιστον δύο ατόμων. Ο νεκρός, αγνώστων λοιπών στοιχείων κατέληξε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο ύστερα από τραύμα στο λαιμό ενώ ο τραυματίας νοσηλεύεται με τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Τα θύματα

Ο άνθρωπος που έχασε την ζωή του φέρει τραύμα στον λαιμό είτε από μαχαίρι είτε από πυροβόλο όπλο.

Ο τραυματίας είναι στρατιώτης και ελληνικής καταγωγής και έχει τραύμα στην κοιλιά ενώ για το άτομο που έχασε την ζωή του δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες.

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν οι συμμετέχοντες στο περιστατικό ήταν μέσα στο νυχτερινό κέντρο και βγήκαν έξω και ξεκίνησε ο διαπληκτισμός ή εάν συνέβη κάτι άλλο.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.