Από τις 15 έως τις 19 Φεβρουαρίου διήρκεσε η βρετανική εβδομάδα μόδας με το βλέμμα στο φθινόπωρο και το χειμώνα του 2013 – 2014. Σε μια πόλη που αποτελεί φυτώριο εναλλακτικών τάσεων και επιρροών στο χώρο της μόδας (μεταξύ άλλων εξαιτίας της λειτουργίας και της περίφημης σχολής Central St. Martins Art and Design), η βρετανική εβδομάδα μόδας είναι μια διοργάνωση όπου ξεπηδούν πολλά νέα ταλέντα του χώρου της παγκόσμιας μόδας.

Κατά τη διάρκεια της λονδρέζικης εβδομάδας μόδας τα φλας των φωτογράφων δεν στράφηκαν μόνο εντός αλλά και … εκτός πασαρέλας και συγκεκριμένα στις θέσεις του κοινού όπου έλαμψαν γνωστές φυσιογνωμίες του χώρου του θεάματος.

Από τον τραγουδιστή και μουσικό Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και την Τζέσικα Μπίελ (που παρακολούθησαν το σόου με την υπογραφή Tom Ford), έως την ηθοποιό, Σάλμα Χάγιεκ και το σύζυγό της, το Γάλλο μεγιστάνα, Φρανσουά Ανρί Πινό (στην επίδειξη της συλλογής του Κρίστοφερ Κέιν), μια ευρύτατη γκάμα διασημοτήτων βρέθηκαν στη βρετανική πρωτεύουσα να παρακολουθούν τα prêt a porter σόου που – σημειωτέον – ακολούθησαν τις επιδείξεις της Νέας Υόρκης.

Η editor in chief της αμερικάνικης Voque Άννα Γουίντουρ, η σχεδιάστρια μόδας Νικόλ Φάρι και η editor-in-chief του Elle UK, Λορέιν Κάντι βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις κάτω από την πασαρέλα πριν την εκκίνηση του σόου του Μάθιου Γουίλιαμσον. Ο ρόκερ (και προσφάτως για δεύτερη φορά μπαμπάς) Μπράιαν Άνταμς, παρακολούθησε την επίδειξη της «γιαγιάς της πανκ», Βίβιαν Γουέστγουντ, ενώ μια πραγματική παρέλαση διασημοτήτων έγινε στο σόου του οίκου Burberry Prorsum. Εκεί παρέλασαν, μεταξύ άλλων, οι Φρίντα Πίντο, Κέιτ Μπέκινσεϊλ, Ρίτα Όρα, Ρόζι Χάντινγκτον και Ολίβια Παλέρμο.

Ακολουθούν οι επιδείξεις στο Μιλάνο και το Παρίσι που ολοκληρώνουν τον κύκλο των prêt a porter παρουσιάσεων για τη συγκεκριμένη σαιζόν στις μητροπόλεις της μόδας.