Ελαφρά τραυματισμένη στο πόδι βρέθηκε η Ριάνα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου μετά από επίθεση που δέχτηκε από ψυχικά διαταραγμένο θαυμαστή της.

Η 24χρονη σταρ της r n b δέχτηκε επίθεση από τον εν λόγω θαυμαστή ο οποίος της πέταξε ένα μπουκάλι καθώς έβγαινε από το prive λονδρέζικο κλαμπ The Box μαζί με την κολλητή της, το μοντέλο, Κάρα Ντελεβίν. Η επίθεση την έκανε να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει ελαφρά.

Σύμφωνα με σχετικές πηγές, εκτός από τη Ριάνα τραυματίστηκε και ο άνδρας της προσωπικής της ασφάλειας στην προσπάθειά του να κυνηγήσει τον επιθετικό θαυμαστή, ο οποίος φέρεται να ανέφερε κάτι για τον φίλο της Ριάνα, Κρις Μπράουν, προτού της πετάξει το μπουκάλι.

Ως γνωστόν ο 23χρονος Κρις Μπράουν βρίσκεται υπό επιτήρηση για το ότι άσκησε απέναντί της σωματική βία το 2009. Σύμφωνα με το MediaTakeOut.com, ο σωματοφύλακας της Ριάνα βρέθηκε σε νοσοκομείο του Λονδίνου για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο εν λόγω θαυμαστής δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

Η Ριάνα βρέθηκε στο Λονδίνο για να λανσάρει την προσωπική της σειρά μόδας για λογαριασμό της εταιρείας River Island στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. Ο τραυματισμός της, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν φαίνεται να είναι σοβαρός.