Η λατίνα σταρ Εύα Μέντες λανσάρει προσωπική συλλογή ρούχων. Η γνωστή ηθοποιός συνεργάζεται με την αμερικανική εταιρεία λιανικής πώλησης New York & Company για τη διακίνηση μιας σειράς ρούχων που θα φέρει το όνομά της.

Η ίδια θα είναι επίσης το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της συλλογής. Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, η συλλογή που θα ονομάζεται «Eva by Eva Mendes» θα περιλαμβάνει καθημερινά και βραδινά ρούχα, καθώς επίσης και αξεσουάρ, ενώ θα δίνει έμφαση στα φορέματα.

«Πρέπει να βρεις τι σου ταιριάζει, είπε η Μέντες στο Women’s Wear Daily. «Αυτή την εποχή που ο καθένας έχει ένα στιλίστα, εκτιμώ τις γυναίκες αυτές που βγαίνουν έξω από τα συνηθισμένα. Μ’ αρέσει να αισθάνομαι ξεχωριστή. Θα ήθελα να μοιραστώ όλες αυτές τις μικρές συμβουλές με τις γυναίκες», ανέφερε.

Η 38χρονη ηθοποιός σκοπεύει, όπως αναφέρει, να αναμειχθεί ενεργά στη δημιουργική διαδικασία παραγωγής των ρούχων. «Έχω άπειρες ιδέες αλλά είναι λίγο νωρίς να τις συζητήσω», είπε χαρακτηριστικά. «Αφιερώνω όλο μου το χρόνο σε αυτό με τον καλύτερο όμως τρόπο. Οτιδήποτε κοιτάω είναι ένα πιθανό σχέδιο…»

Η σειρά θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα New York & Company και θα είναι προσιτή και στα χαμηλότερα βαλάντια.