• Αναζήτηση

Ο Μπέκαμ γδύνεται και… τρέχει με τις ευλογίες του Γκάι Ρίτσι

http://www.youtube.com/watch?v=2qBq9Wy1wdw

Ενενήντα δευτερόλεπτα διαρκεί το βίντεο – κλιπ που σκηνοθέτησε ο Βρετανός Γκάι Ρίτσι (πρώην σύζυγος της Μαντόνα) με τον διεθνή άσσο Ντέιβιντ Μπέκαμ να κυνηγά -φορώντας το εσώρουχο και τις… παντόφλες του- το αυτοκίνητο που πηγαίνει τα παιδιά του στο σχολείο, διότι πιάστηκε στην πόρτα το μπουρνούζι του. Ενενήντα δευτερόλεπτα γεμάτα περιπέτεια και δράση. Ο Μπέκαμ κολυμπά σε πισίνες, τρέχει σε γήπεδα και κήπους πολυτελών σπιτιών του Μπέβερλι Χιλς και επιδίδεται στο κυνηγητό του αυτοκινήτου αποκαλύπτοντας το, γεμάτο τατουάζ, καλογυμνασμένο σώμα του.

Όλα αυτά όχι για λογαριασμό κάποιας ταινίας αλλά διαφήμισης. Το βίντεο κλιπ έγινε για λογαριασμό της διεθνούς αλυσίδας ρούχων H&M με την οποία συνεργάζεται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για την προώθηση της σειράς εσωρούχων που υπογράφει για την άνοιξη του 2013. «Για μένα ήταν κάτι περισσότερο από καμπάνια. Ήταν σα να σκηνοθετώ ένα μικρό φιλμ», είπε ο Γκάι Ρίτσι για τη συνεργασία του με τον Μπέκαμ. «Η συνεργασία με τον Γκάι Ρίτσι ήταν φανταστική εμπειρία», ανέφερε με τη σειρά του ο Μπέκαμ, ο οποίος, ωστόσο, ήταν επιφυλακτικός για το αν υπάρχει πιθανότητα να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού.

«… το να γίνω full-time ηθοποιός δεν είναι κάτι στο οποίο μπορώ να “δω” τον εαυτό μου στο εγγύς μέλλον», ανέφερε ο Μπέκαμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 37χρονος Μπέκαμ έχει στο ενεργητικό του εργαστεί ως μοντέλο για διαφημίσεις για εταιρείες και οίκους όπως οι H&M, Armani και Police.

Αφιερώματα
Σίβυλλα
Helios Kiosk