«Κυριολεκτικά τον κοιτάω και είναι σα να λέω: “Είσαι καυτός αγαπητέ Θεέ”», λέει η 20χρονη Μάιλι Σάιρους για τον αρραβωνιαστικό της, τον 23χρονο πρωταγωνιστή της περσινής επιτυχίας, «Αγώνες πείνας», Λίαμ Χέμσγουορθ. Και σα να μη φτάνουν οι hot δηλώσεις, η περίφημη Χάνα Μοντάνα της ομότιτλης σειράς της Ντίσνεϊ τις συνόδευσε με μια αποκαλυπτική φωτογράφηση για λογαριασμό του τεύχους Μαρτίου 2013 του περιοδικού Cosmopolitan. Φορώντας ένα λευκό σακάκι χωρίς εσωτερικό στηθόδεσμο, η τραγουδίστρια μας αφήνει να κρυφοκοιτάξουμε από τη «χαραμάδα» του φακού το υπέροχο σώμα της, ενώ συνοδεύει τη φωτογράφηση με δηλώσεις ότι ανάμεσα στον έρωτα, την οικογένεια, τη μουσική και την ηθοποιία, το πρώτο έχει τον κυρίαρχο ρόλο.

«Το νούμερο ένα στη ζωή μου είναι η σχέση μου με τον Λίαμ. Εκεί είναι όπου αισθάνομαι τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση», συμπληρώνει στη συνέντευξή της. Μια συνέντευξη που καταλήγει με την αισθησιακή πόζα του αγαπημένου της που έκανε φόντο στο κινητό της τηλέφωνο, κι όταν η καλύτερή της φίλη της άρπαξε το τηλέφωνο και τη ρώτησε «ποιος καυτός τύπος είναι αυτός;» εκείνη της απάντησε περήφανα: «Ο αντρούλης μου!»

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, παρ’ όλη την προώθηση που έχει το νέο της άλμπουμ, θα μπορούσε να ισχύσει το χειρότερο σενάριο και… όλοι να το μισήσουν. Πράγμα ολίγον τι περίεργο αν αναλογιστεί κανείς τη μεγάλη δημοφιλία της σταρ: η Μάιλι Σάιρους έχει περισσότερους από 11 εκατομμύρια οπαδούς στο Twitter.