Μια επίσημη λίστα των τραγουδιών που πρόκειται να ακουστούν στην τελετή ορκωμοσίας του Προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα εξεδόθη χθες, Πέμπτη 17 Ιανουαρίου, από τη γνωστή μουσική υπηρεσία-Player Spotify σύμφωνα με το πρακτορείο AP.

Ο ίδιος ο Μπάρακ Ομπάμα επιμελήθηκε τη λίστα όπου αναφέρονται οι αγαπημένοι του καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται ο Στήβι Γουόντερ, η Μπιγιονσέ, ο Άσερ και άλλοι. Καλλιτέχνες οι οποίοι θα δώσουν το «παρών» σε διαφορετικές εκδηλώσεις με την ευκαιρία της ορκωμοσίας οι οποίες ξεκινούν στη Ουάσινγκτον των ΗΠΑ από το ερχόμενο Σάββατο 19 Ιανουαρίου. Η ορκωμοσία θα γίνει τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου.

Ανάμεσα στα τραγούδια που θα ακουστούν θα είναι το «Ordinary People» του Τζον Λέτζεντ, το «Firework» της Κέιτι Πέρι, το «Your Smiling Face» του Τζέιμς Τέιλορ και η ερμηνεία του «The Edge of Glory» της Lady Gaga από το καστ της πετυχημένης μουσικής τηλεοπτικής σειράς Glee που μεταδίδεται από το Fox.

Άλλοι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν σε διαφορετικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της δημοπρασίας είναι οι: Μαρκ Άντονι, Αλίσια Κεις, Κέλι Κλάρκσον κ.α.