Ενα ηχηρό μεταγραφικό χτύπημα αναζητούν στον Παναθηναϊκό προκειμένου να «ζεστάνουν» τους φιλάθλους της ομάδας, που παιχνίδι με το παιχνίδι απομακρύνονται από το παγερό ΟΑΚΑ και η περίπτωση του γάλλου σέντερ φορ Τζιμπρίλ Σισέ φαντάζει ιδανική.

Ο πρώην επιθετικός των Πρασίνων και δις πρώτος σκόρερ στη Σούπερ Λίγκα τη διετία 2010-2011, από τη στιγμή που αποχώρησε από το Τριφύλλι πριν από δύο καλοκαίρια δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες του ποδοσφαιρικά. Αρχικά δεν κατόρθωσε να στεριώσει στην ιταλική Λάτσιο που τον πούλησε άρον άρον, ενώ πλέον βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και της αγγλικής ΚΠΡ, με τους οπαδούς της οποίας έχει ανοίξει βεντέτα.

Οι συνθήκες για να σμίξουν ξανά οι Πράσινοι με τον Σισέ μοιάζουν ιδανικές καθώς αφενός το Τριφύλλι αναζητεί έναν παίκτη που θα βοηθήσει την ομάδα αγωνιστικά για να σώσει τα προσχήματα εξασφαλίζοντας έξοδο στα Κύπελλα Ευρώπης, αφετέρου θα φέρει ξανά τους φιλάθλους στο γήπεδο.

Παρ’ όλα αυτά, το οικονομικό σκέλος και οι συνθήκες που επικρατούν στον Παναθηναϊκό στην παρούσα φάση φαίνεται ότι αποτελούν τροχοπέδη για να επιτευχθεί η συμφωνία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο 20ήμερο έχει ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ της διοίκησης του Τριφυλλιού και του γάλλου στράικερ, δίχως όμως ακόμη να βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Ο Σισέ φέρεται να ζητεί περισσότερα από 800.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ οι Πράσινοι μπορούν να του προσφέρουν περίπου 500.000 ευρώ καθώς ήδη έχει τεθεί σε εφαρμογή πλάνο σκληρής λιτότητας στην ΠΑΕ. Το θετικό για το Τριφύλλι είναι πως ο «κανονιέρης» της ΚΠΡ είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα, ενώ στη… μάχη για να πει το πολυπόθητο «ναι» έχει ριχτεί και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Νικόλας Πατέρας, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις μαζί του.