Β. Καπερνάρος: «Ο Καμμένος μίλησε με τον Τσίπρα τρεις φορές»

Την Τετάρτη 9/1/2013 ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων μίλησε στους Άρη Ραβανό και Γιώργο Παπαχρήστο (καθημερινά 11:00-12:00)

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Β. Καπερνάρος μιλά στους Γ. Παπαχρήστο και Άρη Ραβανό για την πρόταση σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ.

Για τις επαφές του κ. Καμμένου με τον ΣΥΡΙΖΑ ή άλλα κόμματα, σχετικά με την πρόταση για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ

Με τον κ. Τσίπρα συνομίλησε τρεις φορές. Ξεκινήσαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ, τα είπαμε, αλλά μας αρνήθηκαν. Γι’ αυτό, στείλαμε σε όλους τους βουλευτές και περιμένουμε μέχρι το μεσημέρι να δούμε ποιοι θα συμφωνήσουν εγγράφως. Προσωπικά ήμουν υπέρ της επιμονής των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, να προσέλθει να καταθέσει και ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως προσήλθαν και οι Βενιζέλος-Παπακωνσταντίνου.

Κατεβάστε το ηχητικό

Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτή τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, που όχι εμμονή και επιμονή, αλλά ούτε αναφορά στον κ. Παπανδρέου. Γι’ αυτό ο Πάνος Καμμένος προσωπικά πήρε τηλέφωνο τον κ. Τσίπρα. Θέλαμε να πούμε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι βγαίνει από τα πραγματικά περιστατικά. Να αναζητήσετε την σκοπιμότητα και την φιλαλήθεια. {{{ moto }}}

Για το αν υπάρχει κυβερνητικό σχέδιο – όπως καταγγέλλεται – να πληγούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Είμαι βέβαιος. Αν θέλετε, σε μια βδομάδα, να μιλήσω σε μία εκπομπή, με πρόσωπα και γεγονότα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα