Γιορτές με χαρούμενες αφίξεις είναι οι φετινές για τον Μάθιου Μακόναχι και τη γυναίκα του, Καμίλα Αλβες. Το ζευγάρι καλωσόρισε στον κόσμο το τρίτο του παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

«Ο γιος μας Λίβινγκστον Αλβές Μακόναχι γεννήθηκε στις 7:43 πμ στις 28 Δεκεμβρίου του 2012. Γεννήθηκε 4 κιλά και 53 εκατοστά», έγραψε περήφανος στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο ηθοποιός. Παράλληλα ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για τις ευχές του και τους ευχήθηκε και αυτός με την σειρά του «Καλή χρονιά σε όλους».

Ο Μάθιου και η Καμίλα Μακόναχι που είναι ήδη γονείς της 3 μηνών Βίδα και του 4χρονου Λέβι ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το τρίτο τους παιδί μόλις ένα μήνα μετά το γάμο τους τον Ιούνιο στο Τέξας.

Η 29χρονη Καμίλα, μάλιστα, αστειεύτηκε ότι την ώρα που εκεί νη βάζει κιλά ο σύζυγός της… αποστεώνεται για τις ανάγκες των γυρισμάτων της δραματικής ταινίας «The Dallas Buyers Club» όπου ο Μακόναχι υποδύεται έναν ασθενή χτυπημένο από τον ιό του HIV.

«Έχουμε οδηγηθεί σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση τρώγοντας έξυπνα», ανέφερε σε συνέντευξή της το προηγούμενο καλοκαίρι η Καμίλα Μακόναχι. «Αλλά εγώ δεν έχω βάλει ακόμα καμπύλες…»

Η τελευταία ταινία με πρωταγωνιστή τον Μακόναχι, «Μud»βγαίνει στις σκοτεινές αίθουσες στις 26 Απριλίου 2013.