H σχέση της Μπιγιονσέ με την Pepsi είχε ξεκινήσει από το 2002 όταν συμμετείχε στο πρώτο διαφημιστικό της γνωστής εταιρείας. Αυτή τη φορά όμως η 31 ετών σταρ έκλεισε μια νέα συμφωνία μαμούθ.

Έναντι $50 εκατομμυρίων (!) η λαμπερή τραγουδίστρια θα εμφανιστεί και πάλι ως πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της Pepsi, αλλά ταυτόχρονα θα φιγουράρει και στα κουτάκια μιας συλλεκτικής σειράς του αναψυκτικού που θα κυκλοφορήσει κατά την διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2013.

Αντ’ αυτού η Pepsi θα είναι ο βασικός σπόνσορας της τραγουδίστριας σε διάφορα πρότζεκτ που έχει στα σκαριά, ανάμεσά τους και το νέο της άλμπουμ που ετοιμάζει πυρετωδώς.

Σύμφωνα με τον παραγωγό και στενό της συνεργάτη γνωστό ως «The Dream» η Μπιγιονσέ έχει ήδη μπει στο στούντιο και στην πολυαναμενόμενη εμφάνισή της στο Super Bowl θα έχει να παρουσιάσει κάποιο καινούριο σιγκλ.

Η διαφημιστική καμπάνια θα κάνει και αυτή το ντεμπούτο της στον τελικό του αμερικάνικου ποδοσφαίρου στις 3 Φεβρουαρίου, στο περίφημο διάλειμμα του οποίου θα εμφανιστεί η Μπιγιονσέ με σπόνσορα φυσικά την Pepsi. Αξίζει να πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα σόου και τηλεοπτικά γεγονότα, που ξεπερνά τα 500 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο.