Τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει ένα γάμο να διαρκέσει; Η δυνατή φιλία, σύμφωνα με τα λεγόμενα της 46χρονης πρώην σούπερ μόντελ, Σίντι Κρόφορντ που είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Ράντε Γκέρμπερ, 14 χρόνια έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά, τον 13χρονο Πρέσλεϊ και την 10χρονη Κάια.

«Είμαστε μαζί περίπου 20 χρόνια και η βάση της σχέσης μας είναι ότι έχουμε μια πραγματικά δυνατή φιλία. Σε γενικές γραμμές σεβόμαστε και εκλύουμε ο ένας τον άλλο. Περνάμε καλά μαζί», λέει η Σίντι Κρόφορντ και προσθέτει: «Η ζωή έχει στρες, το να είσαι γονιός έχει στρες, μα παρ’ όλα αυτά βρίσκουμε χρόνο ο ένας για τον άλλο».

Γιατί η Σίντι Κρόφορντ βρίσκει τον άντρα της γοητευτικό; Απλούστατα διότι είναι άνετος με την εμφάνισή του. «Ο σύζυγός μου είναι αληθινά αστείος», λέει. «Μια στο τόσο θα πει κάτι που θα με κάνει πραγματικά να γελάσω».

Μια τέλεια οικογενειακή εικόνα περιέγραψε και ο Ράντε Γκέρμπερ στο περιοδικό Haute Living. «΄Εχω την πιο όμορφη γυναίκα σ’ όλο τον κόσμο. Τη βλέπω όπως ακριβώς την είδα όταν πρωτογνωριστήκαμε. Τη βλέπω το πρωί να είναι ξαπλωμένη (δίπλα μου) και ξέρω πόσο τυχερός είμαι».