• Αναζήτηση
 • Ποινική δίωξη κατά του Κ. Μπαρμπαρούση της Χρυσής Αυγής

  Δίωξη κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κ. Μπαρμπαρούση για παράβαση του νόμου περί φυλετικών διακρίσεων άσκησε η Εισαγγελία Μεσολογγίου για τα επεισόδια του περασμένου Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για σπάνια χρήση του ν. 927/1979, ο οποίος ενεργοποιείται, κυρίως, μετά από μήνυση του θύματος

  http://www.youtube.com/watch?v=8jHvlMtHfAk
  Δίωξη κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κ. Μπαρμπαρούση για παράβαση του νόμου περί φυλετικών διακρίσεων άσκησε η Εισαγγελία Μεσολογγίου για τα επεισόδια του περασμένου Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για σπάνια χρήση του ν. 927/1979, ο οποίος ενεργοποιείται, κυρίως, μετά από μήνυση του θύματος.
  Ο βουλευτής διώκεται επίσης και για παράνομη βία, απρόκλητη φθορά και αντιποίηση αρχής. Είχε πρωταγωνιστήσει σε βίαιη εκδίωξη αλλοδαπών μικροπωλητών, οι οποίοι είχαν πάει στη λαική για α πουλήσουν την πραμάτεια τους. Στην προκειμένη περίπτωση ο χρυσαυγίτης βουλευτής αντιμετωπίζει κίνδυνο να καταδικαστεί σε φυλάκιση από έξι μήνες ως τρία χρόνια.
  Τα επεισόδια είχαν γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου όταν ομάδα από χρυσαυγίτες με επικεφαλής τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μπαρμπαρούση, επισκέφτηκαν τη λαϊκή Μεσολογγίου. Αντίστοιχα επεισόδια είχαν γίνει και στο πανηγύρι της Ραφήνας με πρωταγωνιστές άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk