Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν τι σχέση έχει ο γνωστός για τις ροκ προτιμήσεις του Τζόνι Ντεπ με τους ποπ «One Direction», όταν τον είδαν να έχει φωτογραφηθεί μαζί τους και μάλιστα μέσα στο προσωπικό του στούντιο.

Ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ έμαθε ότι η ιδιαίτερα δημοφιλής στα νεανικά κοινά βρετανική μπάντα βρισκόταν στο Λος Άντζελες και αποφάσισε να τους προσκαλέσει στο σπίτι του, και πιο συγκεκριμένα στο στούντιο που έχει δημιουργήσει μέσα σε αυτό, προκειμένου να τους γνωρίσει η κόρη του Λίλι Ρόουζ που είναι φανατική τους θαυμάστρια.

«Τους παραχώρησε το πιάνο και τις κιθάρες του και έπαιξε μαζί τους μουσική, χαρίζοντας στην Λίλι Ρόουζ μια μικρή συναυλία με τους αγαπημένους της ποπ σταρ» αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική «The Sun».

Όπως ήταν φυσικό ο Τζόνι Ντεπ κέρδισε τους νεαρούς τραγουδιστές -οι οποίοι αξίζει να σημειώσουμε ότι έχουν κατακτήσει τα βρετανικά και αμερικάνικα charts, αλλά και το νεανικό κοινό παγκοσμίως-, ενώ η 13χρονη Λίλι Ρόουζ με τις φίλες της που ήταν προσκεκλημένες στην prive συναυλία ήταν κατενθουσιασμένη.

Να σημειώσουμε ότι ο Τζόνι Ντεπ έχει έναν ακόμη γιο τον 10χρονο Τζακ, για χάρη του οποίου είχε οργανώσει μια ροκ συναυλία με τους φίλους του Μέριλιν Μάνσον και Aerosmith τον περασμένο Μάιο -ξοδεύοντας περισσότερα από $50.000- για τον εορτασμό της συμπλήρωσης των 10 ετών του μοναχογιού του.