Αν και η μεγαλύτερη αδερφή του Τζορτζ Κλούνει διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ, όλα αυτά τα χρόνια, πρόσφατα έδωσε μια συνέντευξη στην New York Daily News δηλώνοντας δημόσια ότι ο αδερφός της δεν είναι ομοφυλόφιλος και εκτιμώντας ότι ο διάσημος εργένης δεν πρόκειται να παντρευτεί ποτέ την αγαπημένη του Στέισι Κέιμπλερ.

«Αυτό είναι γελοίο, δεν δίνουμε πια σημασία όταν οι άνθρωποι λένε τέτοια» απάντησε η 52χρονη Αντέλια Ζέιντλερ ερωτηθείσα σχετικά με την φημολογία που θέλει τον μεγάλο της αδερφό να είναι ομοφυλόφιλος, παρ’ όλο που ο ίδιος έχει ήδη ένα γάμο στο ενεργητικό του και αρκετές σχέσεις με πολύ όμορφες γυναίκες.

«Ο Τζορτζ δεν είναι γκέι… Νομίζω ότι ο ίδιος έχει επιλέξει την δημιουργία καριέρας αντί οικογένειας και γι’ αυτό ρίχνει όλο το βάρος σε αυτή… Αν έκανε ποτέ οικογένεια θα ήθελε να είναι ένας σύζυγος που θα μπορούσε να είναι παρών και να είχε το χρόνο και την ικανότητα να αφοσιωθεί σε αυτή… όμως στο επάγγελμα που έχει επιλέξει πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμος να μπορεί να φύγει», πρόσθεσε.

«Απ’ όσο θυμάμαι ο Τζορτζ είχε ανέκαθεν πολύ όμορφες γυναίκες στο πλευρό του. Από τα σχολικά χρόνια έβγαινε με τα ομορφότερα κορίτσια. Ποτέ όμως με περισσότερα από ένα. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Είχε πάντα πολύ χιούμορ και έκανε τις φίλες του να γελάνε. Ήταν πάντα πολύ δίκαιος και ειλικρινής με τις κοπέλες του. Ποτέ δεν παράτησε κάποια έτσι ξαφνικά. Κάθε του σχέση έκανε τον κύκλο της και έκλεινε απόλυτα φυσιολογικά» υπογράμμισε.

Επίσης η Αντέλια εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο αδερφός της δεν πρόκειται να παντρευτεί την αγαπημένη του Στέισι Κέιμπλερ.

«Αν έπρεπε να μαντέψω, θα έλεγα όχι» απάντησε σε σχετική ερώτηση. «Ξέρω, όλοι λένε ότι και ο Γουόρεν Μπίτι έλεγε ότι δεν θα παντρευτεί ποτέ, αλλά μετά γνώρισε την Ανέτ Μπένινγκ και το έκανε. Θεωρώ όμως ότι αυτό είναι το μοναδικό παράδειγμα που μπορεί να σκεφτεί κανείς».