ΣΥΡΙΖΑ: «Μόνη λύση οι κινητοποιήσεις του λαού»

«Δεν υπάρχει καμιά διαπραγμάτευση. Δομικό στοιχείο της κυβέρνησης είναι η πιστή και απαρέγκλιτη εφαρμογή του μνημονίου». Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τις ενδοκυβερνητικές συζητήσεις σχετικά με την ψήφιση των επερχόμενων μέτρων, προσθέτοντας ότι «μόνη λύση είναι οι μαζικές, ειρηνικές κινητοποιήσεις του λαού»

«Δεν υπάρχει καμιά διαπραγμάτευση. Δομικό στοιχείο της κυβέρνησης είναι η πιστή και απαρέγκλιτη εφαρμογή του μνημονίου». Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τις ενδοκυβερνητικές συζητήσεις σχετικά με την ψήφιση των επερχόμενων μέτρων, προσθέτοντας ότι «μόνη λύση είναι οι μαζικές, ειρηνικές κινητοποιήσεις του λαού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η τετράμηνη παράσταση που έχουν στήσει οι τρεις αρχηγοί της συγκυβέρνησης, δείχνει τον πανικό τους για τις αντιδράσεις που προκαλούν τα σκληρά και ανάλγητα μνημονιακά μέτρα, καθώς και τους κλυδωνισμούς που υπάρχουν στο εσωτερικό των κοινοβουλευτικών τους ομάδων.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για όσους υποστηρίζουν μεν ότι τα μέτρα είναι άγρια, αλλά ταυτόχρονα τα υπερψηφίζουν. Η πολιτικά και ηθικά απαξιωμένη κυβέρνηση εκτίθεται καθημερινά αφού κρύβει τις αξιώσεις των δανειστών για τη μετατροπή της χώρας μας σε αποικία χρέους και ταυτόχρονα συγκαλύπτει τη λίστα Λαγκάρντ.

Δεν έχει υπάρξει καμία ουσιαστική διαπραγμάτευση αφού δομικό στοιχείο της κυβέρνησης είναι η πιστή και απαρέγκλιτη εφαρμογή του μνημονίου, φυσική συνέπεια της οποίας είναι να ανοίγει τις »ορέξεις» της τρόικα για ακόμα περισσότερες περικοπές και καταργήσεις εργασιακών δικαιωμάτων.

Μόνη λύση είναι οι μαζικές και ειρηνικές κινητοποιήσεις του λαού που θα ανατρέψουν την αδιέξοδη μνημονιακή πολιτική και θα ανοίξουν το δρόμο για μια κοινωνικά δίκαιη έξοδο από την κρίση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk