Με την ημερομηνία των Ευρωεκλογών να πλησιάζει τα πολιτικά κόμματα μπαίνουν στην τελική ευθεία της προεκλογικής τους εκστρατείας. Κατά τα ειωθότα,οι αρχηγοί των κομμάτων μαζί με τους υποψηφίους, «οργώνουν» τη χώρα για να επικοινωνήσουν τα μηνύματα τους και τις πολιτικές τους θέσεις.

Το «Βήμα» αποφάσισε να βρεθεί στο πεδίο και να ακολουθήσει τους υποψηφίους στις προεκλογικές τους εκστρατείες ανά τη χώρα. Πρώτη στάση η Κρήτη, στην οποία ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, επισκέφθηκε πόλεις και χωριά του νησιού, έχοντας πολλές συναντήσεις με τοπικούς φορείς, επιχειρηματίες και πολίτες.

Πως οργανώνεται, όμως, μια παραδοσιακή προεκλογική εκστρατεία στις μέρες μας; Έχει απήχηση ή μήπως τα social media είναι πλέον ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού της πολιτικής επικοινωνίας;

Για να λύσουμε τις απορίες μας, ελπίζουμε και τις δικές σας, ακολουθήσαμε τον πρόεδρο του ΠαΣοΚ καταγράφοντας αυθεντικά τις αντιδράσεις του κόσμου, το πολιτικό κλίμα και το παλμό μιας εκστρατείας πόρτα πόρτα στο μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο νησί της Ελλάδας.

Δείτε το βίντεο: