Μπορεί ο ράπερ Κρις Μπράουν να βρίσκεται ακόμα σε καθεστώς αστυνομικής επιτήρησης έπειτα από το ξυλοδαρμό της τότε συντρόφου του Ριάνα που έγινε το Φεβρουάριο του 2009, ο πατέρας της, όμως, θεωρεί ότι είναι ένα καλό παιδί, ότι όλοι τον λατρεύουν και… μακάρι το πάρει το κορίτσι.

«Ο, τι την κάνει ευτυχισμένη. Ελπίζω μια μέρα να παντρευτεί. ΄Ολοι λατρεύουν τον Κρις, είναι ένας σούπερ τύπος», ανέφερε ο πατέρας της Ριάνα, Ρόναλντ Φέντι, στο περιοδικό «Life&Style».

Και συνέχισε: «Η οικογένεια αγάπησε τον Κρις Μπράουν προτού καν τον γνωρίσουμε. Πάντα πίστευα ότι ήταν τρομερά ταλαντούχος. Είναι ένας καλός άνθρωπος και πάντα μου έδειχνε μεγάλο σεβασμό».

Παρ’ όλα αυτά, οι στενοί φίλοι της Ριάνα θεωρούν ότι θα ήταν μια φρικτή ιδέα να παντρευτεί τον Κρις Μπράουν. Δεν ξεχνούν τα όσα εκείνη πέρασε και θεωρούν ότι πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ευέξαπτο άνθρωπο. «Είναι κάπως τρομακτικό», ανέφερε μια πηγή. «Η συμφιλίωσή τους ανησύχησε ήδη τους φίλους και συνεργάτες της. Οι δυο τους είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός».

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι η Ριάνα και ο πατέρας της -που υπήρξε εθισμένος στα ναρκωτικά- είχαν μια προβληματική σχέση για πολλά χρόνια.