Ματ Ντίλον, Τζάστιν Τιμπερλέικ, ΄Αλεξ Ροντρίγκεζ και η λίστα δεν έχει τελειωμό… Η προσωπική ζωή της Κάμερον Ντίαζ είναι, το λιγότερο, πλούσια. Παρ’ όλα αυτά, η 40χρονη σταρ δεν αισθάνεται ότι είναι έτοιμη ακόμα για γάμο.

«Απλά δεν ήταν αυτό που με τραβούσε. Σίγουρα δεν το ήθελα στα 20. ΄Η στα 30», ανέφερε η σταρ σε συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό ποζάροντας παράλληλα για μια σειρά από σέξι φωτογραφίες που τη συνοδεύουν.

Αλλά τώρα που έφτασε τα 40 της χρόνια -είχε γενέθλια στις 30 Αυγούστου- μήπως είναι η ώρα να αναθεωρήσει; «Θα δούμε…» είναι η λακωνική της απάντηση.

Η συνέντευξη δεν θα μπορούσε να μην θίξει και το θέμα των παιδιών. «Δεν χρειάζεται να έχω τα παιδιά στη ζωή μου…» απαντάει σε σχετική ερώτηση. «Και, ούτως ή αλλιώς, υπάρχει ακόμα μια πιθανότητα για κάτι τέτοιο, δεν είμαι τόσο μεγάλη. Νιώθω πολύ … ικανή».

Η σταρ που κατά ειρωνεία της τύχης συμμετείχε στην ταινία «What to expect when you ‘ re expecting» («Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος») αναφέρει ότι νιώθει πιο άνετη από ποτέ στη νέα δεκαετία της ζωής της. «Το καλύτερο μέρος της ζωής είναι το να μεγαλώνει κανείς. Γνωρίζω τον εαυτό μου καλύτερα. Νιώθω περισσότερο ικανή από ποτέ… Νιώθω καλύτερα στα 40 απ’ ότι στα 25».