• Αναζήτηση
 • Ν.Ορλεάνη: Αντιμέτωπη με τον τυφώνα «Ισαάκ» 7 χρόνια μετά την «Κατρίνα»

  Σχεδόν επτά χρόνια μετά το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα Κατρίνα, η Νέα Ορλεάνη θα βρεθεί αντιμέτωπη με την τροπική καταιγίδα Ισαάκ, ο οποίος φαίνεται να προσεγγίζει ενισχυμένος σε τυφώνα την πολιτεία αργά το βράδυ της Τρίτης ή νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

  Σχεδόν επτά χρόνια μετά το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα Κατρίνα, η Νέα Ορλεάνη θα βρεθεί αντιμέτωπη με την τροπική καταιγίδα «Ισαάκ», που φαίνεται να προσεγγίζει ενισχυμένη σε τυφώνα την Πολιτεία αργά το βράδυ της Τρίτης ή νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

  Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, κήρυξε την περιοχή της Λουζιάνα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα αποφάσισε την αναβολή του συνεδρίου του στην Τάμπα της Φλόριντα για μία ημέρα.

  Νωρίτερα, οι κυβερνήτες της Λουιζιάνα, του Μισισιπή και της Αλαμπάμα εξέδωσαν υποχρεωτικές διαταγές εκκένωσης, σε ορισμένες περιοχές που απειλούνται.

  Στο Σεντ Τσαρλς, κοντά στη Νέα Ορλεάνη, οι τοπικές αρχές ζήτησαν από 53.000 κατοίκους να απομακρυνθούν εν όψει της καταιγίδας.

  Η τροπική καταιγίδα «Ισαάκ» έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής τον θάνατο 24 πολιτών στην Αϊτή και στη Δομινικανή Δημοκρατία.

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk