• Αναζήτηση
 • Αρχίζει η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και του έργου τους

  Με γρήγορους ρυθμούς προχωράει το σχέδιο αξιολόγησης των εκπαιδευτικών και του εκπαιδευτικού έργου στα δημόσια σχολεία, καθώς αύριο Πέμπτη ο υπουργός Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλος, ανακοινώνει το σχεδιασμό του και την συγκρότηση επιτροπής εμπειρογνωμόνων για το θέμα.

  Για το θέμα θα ξεκινήσει άμεσα διάλογος με τις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες του χώρου, ενώ όπως έχει ήδη ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών δεν θα είναι τιμωρητικού χαρακτήρα, αλλά υποστηρικτικού, όπως άλλωστε έγινε και στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας.

  Το θέμα της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών θα συνδυαστεί και με την επιμόρφωση τους, που αποτελεί χρόνιο αίτημα των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών. Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να καθοριστούν τα κριτήρια αλλά και η διαδικασία για την αξιολόγηση δασκάλων και καθηγητών στα σχολεία, αλλά και του εκπαιδευτικού έργου που παράγεται.
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk