Η Γκουέν Στεφάνι είναι μια ακόμη από τις διασημότητες του Χόλιγουντ που «ανοίγει» το σπίτι της προκειμένου να στηρίξει την καμπάνια επανεκλογής του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα φιλοξενήσει στην έπαυλη της στο Μπέβερλι Χιλς ένα event με τιμώμενο πρόσωπο την πρώτη κυρία της Αμερικής Μισέλ Ομπάμα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου.

Να σημειώσουμε ότι η Γκουέν Στεφάνι ακολουθεί τα χνάρια των Τζορτζ Κλούνεϊ και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, οι οποίοι έχουν ήδη φιλοξενήσει αντίστοιχες εκδηλώσεις στα σπίτια τους, ενισχύοντας το Obama Victory Fund, την επιτροπή που έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση της προεκλογικής καμπάνιας του Μπαράκ Ομπάμα στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.

Στην εκδήλωση «Family Day» που θα διοργανώσει η Γκουέν Στεφάνι, τετραμελείς οικογένειες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν την πρώτη κυρία της Αμερικής και την διάσημη σταρ της μουσικής σκηνής, σε ένα event που περιγράφεται ως «φιλική προς τα παιδιά διασκεδαστική εκστρατεία», καταβάλλοντας το αντίτιμο των $1000.

Αν μάλιστα κάποια οικογένεια θέλει πιο προσωπικές συναντήσεις με την οικοδέσποινα και το τιμώμενο πρόσωπο, τότε το κόστος ανεβαίνει στα $5000.